Branche

DA / EN

Under festivalen samler vi filmskabere, producenter, forskere, manusforfattere, distributører, marketingeksperter, content-creators og andre interessenter, som arbejder med børn og unge i kulturbranchen, til BUSTERs branchedage og børnemediekonference.

Målet er at fremme samarbejde og vidensdeling blandt film- og medieprofessionelle. BUSTER ønsker at medvirke til at inspirere den nordiske film- og mediebranche ved at sætte fokus på de seneste trends, den nyeste viden og bedste hands-on cases, der styrker børnemediebranchen i Norden.

Vi hjælper filmskabere, finansører, forskere og andre professionelle med at finde hinanden og dele viden, idéer og inspiration. Vores mission er at være en dynamisk platform for børnemediebranchen, hvor storytelling, erfaring og forretning mødes i et levende miljø, der tilbyder netværksmuligheder og faciliterer meningsfulde partnerskaber på tværs af landegrænser.

Branchedagene består af Børnemediekonferencen, NoJSe Tænketanken og forskellige netværksaktiviteter.

 

Hvert år inviterer vi til konference med talks, oplæg og præsentationer fra eksperter og branchefolk, der zoomer ind på fremtidens film- og medieindhold til børn og unge

Læs mere

Sammen med fire andre nordiske børnefilmfestivaler arbejder BUSTER for at styrke udbredelsen af de allerbedste nordiske børne og ungdomsfilm.

Læs mere

Tænketanken undersøger gennem forskning, casestudier og samarbejde, hvordan vi kan fremme kreativitet, inklusivitet og tværkulturel dialog i nordiske film og medier til børn og unge.

Læs mere

Vi nominerer årets stærkeste, smukkeste og vildeste film og kårer vinderne ved en stor prisfest d. 4 oktober i Bremen Teater i København. Der uddeles i alt tre priser. BUSTERs priser uddeles i samarbejde med en jury fra De Danske Børnefilmklubber DaBUF og Norden i skolen.

Samarbejde med BUSTER

BUSTER filmfestival samarbejder med en lang række forskellige kommercielle og non-profit partnere. Hvis du vil høre mere om mulighederne på festivalen, kan du skrive til info@buster.dk.

Se partnere her

Indsend en film til BUSTER 2024

Den 1. februar åbner vi for submissions til den næste udgave af BUSTER Filmfestival, der løber fra 27. september til 6. oktober 2024.

Læs mere

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.