Billetinfo

BUSTERs billetpriser

Skoleprogram i hverdage: 20 kroner pr. billet
Børnehaveprogram i hverdage: Gratis i Cinemateket – 20 kr. pr. person i naturbiografen på Amager Fælled under BUSTER I NATUREN
Publikumsprogram: 70 kroner pr. billet

Bemærk, at billetter IKKE kan refunderes eller ombyttes, medmindre sundhedsmæssige restriktioner hindrer gennemførelse af forestillinger.

Information til skoler

Er du skolelærer, har du i hverdagene under BUSTER Filmfestival mulighed for at tage dine elever med i biografen.

Billetter til BUSTER-arrangementer for skoler kan kun købes online.

Alle billetter til skolevisninger kan udelukkende købes online gennem BUSTERs eget billetsystem her på siden og betales via Dankort, EAN-nummer eller almindelig faktura (husk CVR. nummer). Bemærk, at der er et faktureringsgebyr på 50 kr.

Ved køb modtager du en faktura, som også gælder som billet til visningen. Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede.

Skolevisningerne er åbne for alle. Som privatperson kan du også købe billet til visningerne til 20 kroner.

BEMÆRK!
Billetter til visninger i hverdagene kan kun købes, ikke reserveres. Køb gerne dine billetter i god tid

Ved jeres ankomst til biografen bliver I henvist pladser af BUSTERs team. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor elever og lærere til at komme i god tid.

Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang eller andre særlige behov.

Information til private

Billetter til alle ordinære filmvisninger i weekender og eftermiddage under Buster Filmfestival koster 70 kr. pr. stk. og købes via buster.dk, biografernes egne billetsystemer eller i biografen.

Er du barn, ung, forælder, bedsteforælder el.lign. kan du købe billetter til skolevisninger i hverdagene til 20 kroner. Disse visninger kan du se i skoleprogrammet.

Publikumsprogrammet lanceres 4. september 2023.

Bemærk, at der kan være særarrangementer med en forhøjet billetpris. Dette vil altid være udspecificeret under det enkelte arrangement.

Billetter købt via festivalens eget billetsystem kan ikke ombyttes eller refunderes. For billetter købt gennem biografers billetsystem eller kino.dk, gælder den enkelte biografs returpolitik.

 

Information til børnehaver

Som børnehaveinstitution kan du booke gratis billetter til filmene i børnehaveprogrammet i Cinemateket. Billetter til naturbiografen på Amager Fælled koster 20 kr. pr. person.

KONTAKTINFO

Har du spørgsmål til billetkøb:

kontakt os på telefon 31668385 eller på mail info@buster.dk.

Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang eller andre særlige behov.

Vi ses i biografen!

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.