Frivillig på BUSTER

For English, please click HERE.

NU KAN DU BLIVE FRIVILLIG PÅ BUSTER FILM FESTIVAL!

Tilmeld dig som frivillig på BUSTER HER. For alle over 18 år.

Vi har brug for din hjælp til årets BUSTER, der igen i år indtager de Københavnske biografer som Skandinaviens største filmfestival for børn og unge. Fra den 26. september til 9. oktober inviterer vi børn, unge, barnlige sjæle og filmbranchen indenfor i biografmørket til film, faglige debatter, workshops, premierer og meget, meget mere!

Som frivillig hjælper du med at løfte festivalen og får samtidig et indblik i, hvordan en filmfestival er skruet sammen. Opgaverne er mange og forskelligartede, og du får mulighed for at møde nye mennesker og komme med på forreste række til en masse film- og medieoplevelser.

De fleste frivilligvagter er skemalagt under selve festivalen, men der er også vagter, der afvikles i perioden op til. Vagterne under festivalen vil hovedsageligt ligge i dagtimerne, mens kun enkelte opgaver vil ligge eftermiddag og tidlig aften.

Vi ser alle frivillige som en del af vores hold. Vi har brug for dedikerede mennesker.

Festivalen løber fra 26. september til 9. oktober 2022 – men der kan også være opgaver før eller efter.

Opgaverne vil være inden for følgende områder:

  • Events og kundeservice: Hjælp til særlige arrangementer, gallafester, debatter og filmarrangementer eller kundeservice.
  • Værtskab: Kan du styre et lokale fyldt med børn? Hjælp med at styre det unge publikum i biograferne ved at hjælpe dem hen til deres sæder mm.
  • Udøvende kunstner: Denne opgave er især for dig, der har en performer eller skuespiller i maven eller bare kan lide musik, koreografi og at få børn til at føle sig glade og velkomne. Denne opgave kræver danskkundskaber.

*Interesseret i produktion? Vi søger også en Super Buster-frivillig, som støtter produktionsholdet i alle festivalens dage.

Vi beder vores frivillige om at bidrage med mindst to vagter, så vi kan optimere vores holdkoordination og skabe en bedre og mere lærerig oplevelse for jer alle.

Som tak for din hjælp kvitterer vi med fribilletter til årets festivalprogram (som du kan dele med venner og familie) samt årets officielle BUSTER t-shirt, andre goodies og en invitation til en særlig BUSTER fest med masser af glitter og hårspray!

BEMÆRK: Alle på BUSTER bedes give tilladelse til, at vi indhenter en børneattest.

DEADLINE FOR TILMELDING ER FREDAG D. 16. SEPTEMBER.

Introduktionsmøde + workshop for performere tirsdag d. 20. september kl. 16.