Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Frivillig på BUSTER

Vi har brug for din hjælp til årets BUSTER, der igen i år indtager de Københavnske biografer som Skandinaviens største filmfestival for børn og unge. Fra den 25. september til 8. oktober inviterer vi børn, unge, barnlige sjæle og filmbranchen indenfor i biografmørket til film, faglige debatter, workshops, premierer og meget, meget mere!

Som frivillig hjælper du med at løfte festivalen og får samtidig et indblik i, hvordan en filmfestival er skruet sammen. Opgaverne er mange og forskelligartede, og du får mulighed for at møde nye mennesker og komme med på forreste række til en masse film- og medieoplevelser.

Tilmeld dig

De fleste frivilligvagter er skemalagt under selve festivalen, men der er også vagter, der afvikles i perioden op til og efter festivalen. Vagterne under festivalen vil hovedsageligt ligge i dagtimerne, mens kun enkelte opgaver vil ligge eftermiddag og tidlig aften. I år leder vi også efter frivillige til vores nye festivalplads på Amager Fælled, hvor vi har filmvisninger og udendørsaktiviteter fra 21. til 24.  september. Læs mere om BUSTER I NATUREN her

Opgaverne vil være inden for følgende områder:

  • Events og kundeservice: Hjælp til særlige arrangementer, gallafester, debatter og filmarrangementer eller kundeservice.
  • Værtskab + performer: Kan du styre et lokale fyldt med børn? Hjælp med at styre det unge publikum i biograferne ved at hjælpe dem hen til deres sæder mm. Ved nogle visninger skal der danses intro-dans sammen med børnene. 
  • Interesseret i produktion? Vi søger også Super Buster-frivillige, som støtter produktionsholdet, gerne i alle festivalens dage.
  • BUSTER I NATUREN på Amager Fælled: Her skal du hjælpe med at sælge/tjekke festivalarmbånd, guide gæster ved aktiviteter og assistere BUSTERs partnere og naturguider ved aktiviteter, ture og workshops og være med til at give gæsterne en god festivaloplevelse på pladsen.

En vagt vil typisk vare fra 4-6 timer. Vi ønsker frivillige tager minimum 3 vagter, så vi kan skabe et arbejdsflow.  

Som tak for din hjælp kvitterer vi med fribilletter / festivalarmbånd til årets festivalprogram (som du kan dele med venner og familie), BUSTER merch, andre goodies og en invitation til en særlig BUSTER fest.

Vi holder introduktionsmøde i midt septmber, dato følger 

DEADLINE FOR TILMELDING ER 13. SEPTEMBER.

BEMÆRK: Alle på BUSTER bedes give tilladelse til, at vi indhenter en børneattest

NB: Work permit required for people coming from outside of the EU/EEA/Switzerland. It’s free, but it takes 3 months. See more and apply here.