Frivillig på BUSTER

For English, please click HERE.

BLIV FRIVILLIG PÅ BUSTER FILMFESTIVAL!

Tilmeld dig som frivillig på BUSTER HER. For alle over 18 år.

Vi har brug for din hjælp til at lave årets festival BUSTER, der igen i år indtager de Københavnske biografer som Nordens største filmfestival for børn og unge. Festivalen finder sted i dagtimerne fra den 25. september til 8. Oktober 2023. 

Som frivillig hjælper du med at løfte festivalen og får samtidig et indblik i, hvordan en filmfestival er skruet sammen. Opgaverne er mange og forskelligartede, og du får mulighed for at møde nye mennesker og komme med på forreste række til en masse film- og medieoplevelser.

De fleste frivilligvagter er skemalagt under selve festivalen, men der er også vagter, der afvikles i perioden op til. Vagterne under festivalen vil hovedsageligt ligge i dagtimerne, mens kun enkelte opgaver vil ligge eftermiddag og tidlig aften.

Opgaverne vil være inden for følgende områder:

  • Events og kundeservice: Hjælp til særlige arrangementer, gallafester, debatter og filmarrangementer eller kundeservice.
  • Værtskab: Kan du styre et lokale fyldt med børn? Hjælp med at styre det unge publikum i biograferne ved at hjælpe dem hen til deres sæder mm.
  • Interesseret i produktion? Vi søger også en Super Buster-frivillig, som støtter produktionsholdet i alle festivalens dage.

Vi beder vores frivillige om at bidrage med mindst to vagter, så vi kan skabe en bedre og mere lærerig oplevelse for jer alle.

Som tak for din hjælp kvitterer vi med fribilletter til årets festivalprogram (som du kan dele med venner og familie) samt årets officielle BUSTER t-shirt, andre goodies og en invitation til en særlig BUSTER fest.

Introduktionsmøde + workshop for performere tirsdag d. 19. september kl. 16.

 

DEADLINE FOR TILMELDING ER FREDAG D. 15. SEPTEMBER.

BEMÆRK: Alle på BUSTER bedes give tilladelse til, at vi indhenter en børneattest.

 

 

 

 

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.