OM BUSTER

OM BUSTER

OM BUSTER

OM BUSTER

OM BUSTER

BUSTER er Nordens største filmfestival for børn og unge. Vi viser +170 film og tv-serier fra hele verden og byder på særlige events i de københavnske biografer og kulturinstitutioner!

Vores mål er at bringe de nyeste kvalitetsfilm og stærkt medieindhold ud til de 3-16 årige og skabe levende og sanserige oplevelser i biografens rum. Vi udkommer med et børnehaveprogram, et skoleprogram og et publikumsprogram. Over 30.000 børn, lærere og familier deltager hvert år på festivalen.

BUSTER har en ambition om at styrke rammerne for medieindhold til børn og unge. Derfor afholder vi hvert år en stor børnemediekonference for den danske og internationale branche.

Festivalen finder primært sted i det centrale København, men vi er også at finde på Frederiksberg, Brønshøj, Amager, Odense og på særlige venues ude i hele landet.

Herudover udbyder vi nordiske kortfilm til gratis streaming via Nordeniskolen.org i det pannordiske netværk af nordiske filmfestivaler NoJSe.

BUSTER finder sted i efteråret og bliver hvert år til med et lille engageret team, der brænder for børnefilmen og den gode biografoplevelse, en håndfuld fantastiske praktikanter, frivillige og freelancere og ikke mindst vores højt skattede samarbejdspartnere.

BUSTER ligger under Fonden de Københavnske filmfestivaler, som også driver Københavns Internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX .

Vi ses i biografen!

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.