BUSTERS BØRNEMEDIEKONFERENCE

DA / EN

Til BUSTERs børnemediekonference præsenterer vi ny viden, inspiration og konkrete cases fra nogle af branchens dygtigste filmskabere, producenter og eksperter.

Her får deltagere mulighed for at møde holdene bag et udvalg af tidens største succeser inden for film, medier og tv til børn og unge og bliv klogere på målgruppen baseret på den seneste forskning.

Konferencen er bygget op af korte, underholdende sessions, der veksler mellem ny research, viden og data og praktiske eksempler fra instruktører, producenter, distributører og marketing teams. Årets konference blev holdt i Bremen Teater 3. oktober, temaet var CO-creation. Det handlede bl.a. om, hvordan vi kan samarbejde i branchen, i Norden, i Europa og med målgruppen om at fremme kreativiteten og skabe fremtidens film- og medieoplevelser for børn og unge.

Er du børnemedieproducent, instruktør, manusforfatter, distributør eller content-creator? Arbejder du med børn og unge i forlagsbranchen, kulturbranchen eller som lærer og pædagog – så er BUSTERs børnemediekonference relevant for dig.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev HER og få besked, når vi inviterer til Børnemediekonference i 2024. Derudover deler vi løbende viden, inspiration, konkrete cases og ‘open calls’ fra andre filmfestivaler i nyhedsbrevet.

Se det fulde program for børnemediekonferencen 2023 HER.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.