Hos BUSTER ved vi, hvor vigtigt dit privatliv er.

Derfor er vi også forpligtet til at beskytte enhver personoplysning, vi indsamler om dig.

BUSTER er en del af Fonden de Københavnske Filmfestivaler sammen med filmfestivalen CPH:DOX og CPH PIX, (CVR 31285569).

Fonden såvel som de enkelte festivaler er forpligtet til at beskytte enhver form for personoplysninger, der deles med os, eller som vi på anden måde er i besiddelse af.

Formålet med denne privatlivspolitik er, at informere dig om hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, samt hvad vi gør for at beskytte dine oplysninger.

Har du spørgsmål til indsamlingen af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

Personoplysninger er personidentificerbare oplysninger som navn, adresse og e-mail.

BUSTER indsamler og behandler personoplysninger med følgende formål: 

  • At oprette og administrere dit abonnement på vores nyhedsbreve, så du kan modtage nyheder om vores aktiviteter, fordele, rabatter og brugerundersøgelser eller andre aktiviteter relateret til BUSTER. Du kan altid fravælge disse e-mails ved at klikke “afmeld dig vores mailingliste” nederst i bunden af nyhedsbrevet.
  • I forbindelse med billetkøb indsamler vi personoplysninger med henblik på betaling og levering af billetter samt information, så vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning eller ændring af tid for arrangementet.
  • At administrere din BUSTER-profil, når du tilmelder en film til årets program eller ansøger om en akkreditering.
  • At forbedre din oplevelse på vores website, www.buster.dk. Vi indsamler oplysninger om brugeradfærd med det formål at servicere vores besøgende. Disse data giver os mulighed for at udvikle navigationen og indholdet på hjemmesiden, så det i højere grad er tilpasset vores besøgendes behov og interesser.
  • For bedre at kunne forstå vores publikummer og deres interesser. BUSTER kan også i nogle tilfælde udarbejde opsummerede brugerstatistikker til at beskrive festivalens publikummer samt aktiviteter og deres popularitet overfor samarbejdspartnere og potentielle sponsorer og annoncører. Disse statistikker indeholder ikke personidentificerbare oplysninger. 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

BUSTER indsamler personoplysninger, der kan inkludere følgende: 

  • Personoplysninger, herunder e-mail og navn, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve via buster.dk.
  • Navn, adresse, betalingsoplysninger, herunder kreditkortoplysninger, e-mail og telefonnummer, når du køber billetter til festivalaktiviteter via de billetsystemer, som vi selv administrerer. 
  • Personoplysninger, når du indsender film, ansøger om akkreditering eller tilmelder dig et BUSTER-arrangement. Disse oplysninger kan inkludere navn, profession, e-mail, telefonnummer, billede og login-oplysninger såsom selvvalgt password. 
  • Personoplysninger, du videregiver i forbindelse med konkurrencer og brugerundersøgelser. Disse oplysninger kan inkludere navn, e-mail, adresse samt dine besvarelser af brugerundersøgelsen. Oplysningerne kan blive anvendt til markedsføringsanalyser og målretning af aktiviteter.
  • Personoplysninger vi udveksler med en tredjepart, når vi indhenter oplysninger om medlemskab i et filmfagligt forbund til validering af en akkreditering.
  • Billeder og video, hvor du kan medvirke i forbindelse med din deltagelse i et BUSTER-arrangement.
  • Vi registrerer cookies og andre oplysninger fra din computer, herunder IP-adresse, operativsystem, browsertype, geografi mv., hver gang du besøger buster.dk. Oplysningerne bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden bl.a. via Google Analytics, der indsamler data over, hvordan du som bruger anvender vores hjemmeside. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eks. til at se, hvilke sider og browsere, der anvendes mest.
  • Personoplysninger, du videregiver, når du søger en stilling, ansøger om frivilligt arbejde eller praktik eller henvender dig telefonisk eller via e-mail.

Hvordan indsamler og behandler vi dine oplysninger?

BUSTER indsamler og behandler udelukkende personoplysninger, du selv har givet samtykke til, eksempelvis ved aktivt at tilmelde dig vores nyhedsbreve eller ved at købe billet til vores aktiviteter. 

Herudover kan BUSTER også behandle dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse. En legitim interesse kan bl.a. være optimering af vores aktiviteter og tilbud, forbedring af vores hjemmeside, målretning af markedsføringsmateriale og besvarelse af dine henvendelser, telefonisk såvel som skriftlig. BUSTER kan også indsamle personoplysninger i form af billeder og video, der er taget i forbindelse med en BUSTER-aktivitet, eksempelvis ved en filmvisning eller en event. 

Som beskrevet ovenfor anvendes der desuden cookies på buster.dk med det formål at forbedre din onlineoplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer og for at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt. 

Hvem modtager dine oplysninger?

I overensstemmelse med den gældende persondatalov, kan BUSTER i nogle tilfælde udveksle dine personoplysninger med følgende modtagere:

– Underleverandører, som BUSTER har godkendt til varetagelse og administration af data, eksempelvis et webbureau og en hostingudbyder for vores hjemmeside.– Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivning.– Hvis dine personoplysninger overføres til tredjelande, dvs. lande uden for EU/EØS, vil BUSTER sikre, at overførslen altid sker på et lovligt grundlag. Overførsel kan f.eks. være aktuel, hvis BUSTER skal benytte en it-leverandør, der er placeret i et tredjeland. 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

BUSTER opbevarer altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personoplysninger i passwordbeskyttede databaser med begrænset adgang. Det er kun et mindre og relevant udvalg af festivalens medarbejdere, der har adgang til registrerede personoplysninger. Ansatte hos BUSTER er oplært i at respektere dine personoplysninger, og de ansatte, der har adgang til oplysningerne, er forpligtet til at benytte dem i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

BUSTER opbevarer kun personoplysninger så længe det er relevant for det formål, oplysningerne er indhentet til. Visse oplysninger kan dog blive opbevaret i en længerevarende periode af statistiske og analytiske årsager, evt. i aggregeret form, og slettes, når statistikken/analysen er gennemført. 

Bemærk, at der flere steder på buster.dk findes links til andre websites, der ikke er omfattet af denne privatlivspolitik.

Cookies

Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie, dvs. hjemmesiden husker dig næste gang, du besøger den.

Der findes 2 typer af cookies – midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din webbrowser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger hjemmesiden. BUSTER anvender både midlertidige og permanente cookies på hjemmesiden.

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden www.buster.dk anvender BUSTER cookies fra visse tredjeparter. Der føres således statistik via Google Analytics over hvordan brugerne anvender hjemmesiden. BUSTER bruger derudover tjenesten SurveyMonkey til udsendelse og analyse af brugerundersøgelser og MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Begge tjenester bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen på deres hjemmesider. 

Alle de informationer, vi modtager i denne forbindelse er anonyme. 

Du kan altid afvise eller fravælge cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. 

Hvad er dine rettigheder? 

BUSTER har en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder som registreret bruger. I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger kan du altid gøre brug af følgende rettigheder:

– retten til indsigt i dine personoplysninger.– retten til berigtigelse af dine personoplysninger.– retten til sletning af dine personoplysninger, hvis visse betingelser er opfyldt.– retten til begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.– retten til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse ved at tilmelde dig et nyhedsbrev, kan på du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter behandlingen vil ophøre. Hvis du har oprettet en profil for at kunne tilmelde film, ansøge om akkreditering eller på anden måde engagere dig i festivalen, kan du efterspørge at vi sletter de personlige informationer, vi er i besiddelse af om dig ved at kontakte os på nedenstående email / telefonnummer. Dette inkluderer dog ikke data, som vi er pålagt at beholde til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.

Henvendelser og yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål angående BUSTERs behandling af dine personoplysninger, eller er du uenig i den måde, som festivalen behandler dine personoplysninger på, kan du kontakte os på info@buster.dk

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ændringer

BUSTER forbeholder sig retten til at foretage ændringer af og opdatere denne privatlivs- og cookiepolitik uden forudgående varsel, bl.a. når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

Du accepterer ovenstående privatlivspolitik, når du besøger www.buster.dk og når du benytter vores services (nyhedsbreve, tilmelding af film, ansøgning om akkreditering, mv.).

Dato for seneste ændring af cookie- og privatlivspolitikken: 19. maj 2018