BUSTER for børnehaver

Børnehavebørn kan opleve en masse spændende, nye kvalitetsfilm på årets BUSTER, der også byder på en lang række sjove events med leg, dans og fællessang.

For første gang nogensinde viser vi film for børnehavebørn på vores helt nye festivalplads på Amager Fælled til BUSTER I NATUREN Her kan i se film, hygge og lege magiske grønne omgivelser. Se programmet for BUSTER I NATUREN her. 

BUSTER har også gratis børnehavevisninger i Cinemateket, her har vi indrettet et helt særligt legeområde, hvor I kan udforske Hunden Ibs slagterbutik eller lege i Hr. Papirs bilkø.

BUSTERs Børnehaveprogram

10:00

KORTFILMPAKKE: Verden er stor

Med Event

Kortfilmpakke

Fantasifuld skattejagt i biografmørket

BUSTER sender jer på en lille opgave, som booster jeres fantasi inden filmene, og efter filmen deler vi vores fantasi-stiske oplevelser i salen og tegner i Foyeren. Visningen er støttet af Curaden.

Verden er stor, spændende og fuld af muligheder og eventyr. Kom med på tur i ørkenen med en slange og en kamel, mød Omar på hans altan, hvor der både er hyben, agern og nødder, oplev nordlyset i Samernes land med Bräjhta og Aanta, forvandl ...

10:00 - 11:10Cinemateket

57 ledige billetter

Gratis arrangement

FIlmanbefalinger til Børnhaver

Verdens bedste fødselsdag

Verdens bedste fødselsdag

Michael Ekblad / Tyskland, Holland & Sverige

Historier fra fuglehuset

Historier fra fuglehuset

Célia Rivière / Frankrig

Skriv dig op til BUSTERs nyhedsbrev til børnehaver og få inspiration og anbefalinger direkte i indbakken.

Tilmeld nyhedsbrev til børnehaver

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.