Park BioBiograf

Østerbro Svømmehal, Østerbrogade 79, stuen th, 2100 København

Alle visninger i Park Bio

10:00

En uforglemmelig julenat

Med Event

Slobodan Maksimovic / Slovakiet, Luxembourg, Kroatien & Slovenia

Oplev unge skuespiltalenter dubbe film live i biografen

Unge skuespillere lægger danske stemmer til film fra hele verden live til særforestillinger under BUSTER filmfestival. Dubbing er en proces, hvor der tilføjes eller erstattes et eller flere “lag” af lydsporet i en film f.eks dansk tale til en engelsksproget film. Live-dubbing med live skuespillere i biografen er en tradition på BUSTER filmfestival, og i år lægger fem unge skuespillere fra Copenhagen Acting School Live danske stemmer til tre forskellige film til børn og unge fra bl.a. Canada, Slovakiet og Irland. Skuespillerne er diskret oplyst, så publikum kan følge med, mens siderne i filmmanuskriptet vendes. Instruktør: Christian Vincent.

Den 9-årige dreng Erik har ingenting. Han bor på et børnehjem og har ingen kontakt med sine forældre. Pigen Lučka har derimod alt; søde forældre, et kæmpe hus fyldt med julegaver og lækker mad. Juleaften nærmer sig, og Lučka´s forældre ...

10:00 - 11:30Park Bio

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.