ARKEN Museum for SamtidskunstBiograf

Skovvej 100
2635 Ishøj

På ARKEN Museum for Samtidskunst kan du opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet ligger en cirka 20-minutters gårtur fra Ishøj station, vorfra buslinje 128 også kører direkte til museet. Under BUSTER Filmfestival kan I opleve film, samtaler og kunst på Arken.

Alle visninger i ARKEN Museum for Samtidskunst

11:00

Familiefilm & workshop på ARKEN – Lav din egen summerfuglebuddy


ARKEN Museum for Samtidskunst viser den helt nye danske børnefilm`Roselil og stentrolden´ i ARKENs biograf. Efter filmen kan I deltage i en familieworkshop (åben hele dagen). Med inspiration fra filmen og den aktuelle udstilling BUTTERFLY! ...

Roselil og stentrolden

Med Event

Karla Nor Holmbäck / Danmark

Familiefilm & workshop på ARKEN – Lav din egen summerfuglebuddy

ARKEN Museum for Samtidskunst viser den helt nye danske børnefilm`Roselil og stentrolden´ i ARKENs biograf. Efter filmen kan I deltage i en familieworkshop (åben hele dagen). Med inspiration fra filmen og den aktuelle udstilling BUTTERFLY! arbejder vi med identitet og venskabsmagi, når I skal ‘remixe’ de forskellige indtryk og lave jeres egen sommerfuglebuddy. Visninger og workshops er gratis med entré til museet. Børn under 18 har gratis adgang til museet. BUSTER x ARKEN er muliggjort af Ishøj Kommune.  

Bliv ven med en sommerfugl, flyv på ryggen af en ugle gennem sommerlandet og find styrken i din usikkerhed. Den danske animationsinstruktør Karla Nor Holmbäck har skabt et charmerende billede, musik- og lydunivers, omkring den danske forfatter ...

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.