Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Her er vinderne af årets Krydsklip – se filmen den 25. september

BUSTER Filmfestival og Norden i skolen har sammen organiseret filmprojektet 'Krydsklip', hvor børn fra de nordiske lande kunne deltage ved at indsende filmklip, som blev samlet til en fælles film om hverdagspoesi.

Mange klasser fra skoler fra hele Norden har indsendt materiale til os, og vi har nøje udvalgt det bedste til vores film. Alle deltagere havde mulighed for at vinde en præmie på 5000 DKK og arrangere den bedste klassefest!

Filmen er nu færdig og får premiere den 25/09 under BUSTER, her viser vi den sammen med filmen ‘Comedy Queen’. I kan købe billetter til jeres klasse her

Efter premieren vil ‘Krydsklip’ filmen blive offentliggjort på Norden i skolens hjemmeside.

BUSTERs Programchef, Mariella Harpelunde Jensen siger: “Det har været spændende at opleve hvordan børn og unge fra hele Norden fortolker og sætter ord og egne billeder på begrebet hverdagens poesi. Ordene er selvfølgelig forskellige på de forskellige nordiske sprog, men fokus og mening var der en overraskende enighed om.”

Årets heldige vinder af konkurrencen blev Ytternäs skola. I kan se et billede af klassen 5C, da de modtog de gode nyheder øverst i artiklen!

Vil I være med i det næste Krydsklip-projekt og skabe en fælles nordisk gyser med børn fra hele Norden? Så klik her og tilmeld din klasse!