Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Gratis biograftur, workshop og middag

Invitation: Gratis middag, workshop og biograftur for frivillige!

BUSTER Filmfestival og Ungdommens Røde Kors inviterer alle, der laver sociale aktiviteter eller arbejder med børn og unge, til gratis workshop med filmvisning og middag. 

Hvordan bruger man filmmediet til at tage de svære samtaler? Tag med til en unik aften og få nye værktøjer til at støtte børn og unge i at formulere følelser og tanker på en kreativ måde. Aftenen byder også på biograftur og middag for alle deltagere.

Det foregår i København den 5. oktober og er gratis for alle. Skriv til estefania@buster.dk, for at tilmelde dig eller din organisation. 

Program:
17.00-18.40: Vi viser filmen ‘Udflugt’
18:40-19:20: Middag
19:20-21:00: Workshop

Om workshoppen
BUSTER Filmfestival og instruktøren Tone Ottilie har sammen med Ungdommens Røde Kors udviklet et workshop-format, der introducerer unge til, hvordan man kan bruge filmmediet som løftestang for svære samtaler, samt et hands-on tool rettet mod frivillige og andre der arbejder med børn og unge, så man kan lære at guide børn og unge til at formulere følelser og tanker på en kreativ måde. 

Workshoppen vil starte med filmvisning efterfulgt af et workshopforløb på cirka 60 minutter med dialog og aktiviteter. 

I kan læse mere om Tone Ottilies film her. Udover Tone Ottilie deltager Asser Bo Paludan, producer på DR Fiktion, i workshoppen. Asser Bo Paludan har produceret filmen ‘Katastrofer’, hvor han stod for involvering af ungdomspaneler i arbejdet med filmen. Derudover arbejder han stadig med unge-samskabelsesprojekter på DR, bl.a. med Jonas Risvig.

Vi håber, vi ses!