Gratis biograftur, workshop og middag for frivillige

BUSTER Filmfestival og Ungdommens Røde Kors inviterer alle frivillige, der laver sociale aktiviteter med børn og unge, til gratis workshop med filmvisning og middag. 

Hvordan bruger man filmmediet til at tage de svære samtaler? Tag med til en unik aften for engagerede frivillige og få nye værktøjer til at støtte børn og unge i at formulere følelser og tanker på en kreativ måde. Aftenen byder også på biograftur og middag for alle deltagere.

Det foregår i København til efteråret og er gratis for alle. Skriv til info@buster.dk, hvis du eller din organisation er interesserede. Så sender vi jer et link, når vi åbner for tilmelding. 

Om workshoppen
BUSTER Filmfestival og instruktøren Tone Ottilie har sammen med Ungdommens Røde Kors udviklet et workshop-format, der introducerer unge frivillige til, hvordan man kan bruge filmmediet som løftestang for svære samtaler, samt et hands-on tool rettet mod frivillige, så man kan lære at guide børn og unge til at formulere følelser og tanker på en kreativ måde. 

Workshoppen vil starte med en visning af Tones Ottilies film og et efterfølgende workshopforløb på cirka 60 minutter med dialog og aktiviteter. I kan læse mere om Tone Ottilies film her.

Udover Tone Ottilie deltager Asser Bo Paludan, producer på DR Fiktion, i workshoppen. Asser Bo Paludan har produceret filmen ‘Katastrofer’, hvor han stod for involvering af ungdomspaneler i arbejdet med filmen. Derudover arbejder han stadig med unge-samskabelsesprojekter på DR, bl.a. med Jonas Risvig.

Vi håber, vi ses!

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.