Skal vi lege?

Kortfilm / Pauline Morel / Belgien
Skal vi lege? Grænsen mellem fantasi og virkelighed er på spil i denne sjove kortfilm, hvor den belgiske animationsinstruktør Pauline Morel leger med billederne og fantasien. De tre børn Colin, Charlie og Martin mødes i en park og begynder at bruge deres fantasi i en leg. Colin foreslår, at de skal forestille sig, at de er en familie. Han bliver mere og mere overbevisende i den rolle, han har i fantasilegen og går til sidst over alles grænser. Fantasien smelter sammen med virkeligheden, børnene udvikler deres venskab og tager oplevelsen med ind i det virkelige liv.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk
Klassetrin: Mellemtrin & Udskoling
Emner: Familie & Normer og identitet
Temaer: Sanserne i biografen & Hvem er jeg? Hvem er du?

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Skal vi lege?

Lær at tale om film på fransk

Undervisningsmateriale

Dette materiale er udviklet sammen med Institut Francais og her skal I arbejde med at tale om film på fransk. Før visningen lægger vi op til, at I udvider jeres ordforråd om filmgenrer, -produktion og -smag, og efter visningen sætter vi rammerne for jeres efterbehandling af filmen med spørgsmål, skriveøvelse og reenactment. Alt sammen på fransk.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.