Trailer

Muedra

Kortfilm / Cesar Díaz Meléndez / Spain
Instruktøren Cesar Díaz Meléndez leger sig igennem landskaber med glubske sten, vandrende træer, stejle bjergtoppe og skiftende lys med sin lille salamander-agtige hovedperson, i denne spanske claymation-film uden ord. Den er imponerende animeret. Det er en film om naturen og biodiversitet, på en anden måde, i et landskab, som kombinerer Spaniens tørre jord med fantasivæsener og planter. Man får selv lyst til at lave film af at se denne velproducerede smukke film. Filmens titel “Muedra” henviser til den by fra 1920, som ligger på bunden af søen, og som filmens hovedkarakter kommer op af. Når der er tørke i området, som ligger nord for Madrid, kan man se byens klokketårn stikke op af søen.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk
Klassetrin: Børnehave, Indskoling, Mellemtrin & Udskoling
Emner: Natur & Klima
Tema: Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Muedra

Naturlig nysgerrighed!

Undervisningsmateriale

BUSTER viser hvert år et hav af smukke og spændende film om natur til de yngste i skolen. Dette materiale lægger op til et kreativt og legende forløb om naturvidenskabelig metode og undersøgelse med nysgerrighed som omdrejningspunkt. Eleverne skal bl.a. tegne deres egen biolog, finde arter i naturen, lave 'light-klassificering' af dem og sidst men ikke mindst stop-motion-animere deres fund i små film.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.