Trailer

Mor er øsende regn

Hugo de Faucompret / Frankrig / 26min
Hør skoven synge i Hugo de Faucomprets fortryllende animationsfilm 'Mor er øsende regn'. 9-årige Jane bliver sendt ud på landet til sin mormor, fordi hendes mor har brug for ro til at blive rask oven på en depression. Hos mormor træder Jane ind i en besynderlig og anderledes verden med edderkoppespind, en stærk lugt af løg og med de nye venner, Sonia, Leo og ikke mindst Cloclo. Jane opdager, at hun kan alt muligt, hun ikke troede, hun kunne, og ender med at inspirere sin mor til at komme tilbage til livet.

Skoleprogram

Fag: dansk
Klassetrin: Indskoling
Emne: Familie
Temaer: Sanserne i biografen & Kærlighed til naturen

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Mor er øsende regn

Dubbing: Lær at dubbe en film!

Undervisningsmateriale

Denne film er 'dubbet' med dansk tale. Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Dubbing består af en række sjove processer, som passer til fagene Engelsk, Dansk, Medier og IT. I materialet her arbejder I med kortfilmen Flap Crashers. I skal starte med at oversætte filmens dialog-liste fra engelsk. Derefter skal I caste stemmer. I arbejder også med kortfilmens originale manuskript, som vi har lånt af The Animation Workshop og filmens instruktør John Mallett, derefter skal I øve dialogen og forsøge jer med at live-dubbe. Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.