Første uge på BUSTER er overstået, men vi er sleeeet ikke færdige. Filmfesten fortsætter, og i dette nyhedsbrev kan du læse om de oplevelser, der venter i næste weekend på BUSTER. Du kan blandt andet høre vores børnerapporters anbefaling af Antboy maraton, tage med på flugt i Wes Andersons univers og læse om film for de morgenfriske.

Børnerapporter anbefaler: Antboy maraton

BUSTERS børnerapporter Ella anbefaler Antboy maraton, som finder sted på lørdag. Her bliver Cinemateket forvandlet til et superhelte-hotspot, når vi viser alle tre Antboy film i streg med besøg af filmenes instruktør, Ask Hasselbalch. Der er garanti for masser af action og gode grin! 

Lørdag d. 3. oktober kl. 10
Cinemateket
Køb billet her

Oplev Wes Andersons forunderlige univers 

Instruktøren Wes Anderson er kendt for sine finurlige og skæve film med brug af farver, håndlavede kulisser, exceptionelle karakterer og og flade, frontale kameravinkler og ‘Moonrise Kingdom’ er ingen undtagelse! Den 12-årige spejderdreng Sam Shakusky møder sit livs kærlighed Susy på en sommercamp. De bliver stormende forelskede og beslutter sig for at stikke af sammen og overleve i den vilde natur resten af sommeren, men så sætter politimester Sharp og spejdermester Ward jagten ind på det lykkelige par i en dramatisk og uforglemmelig tur

Søndag d. 4. oktober kl. 9.30
Grand Teatret
Køb billet her

Film for de morgenfriske

Rise and shine! Udover weekendenvisningerne har du også mulighed for at købe billetter til alle skolevisninger i hverdagene for kun 17 kr. Dette tilbud er til dig, som har mulighed for at gå i biografen på formiddage i hverdagene.  

Vakuum
Tirsdag d. 29. september blænder vi op for ‘Vakuum’, som er et portræt af tre forskellige teenagere, som har hver deres problemer, og gennem serien træder vi helt ind i deres følelsesmæssige mikrokosmos.

Den fantastiske historie om Marona
Onsdag d. 30. september viser vi ‘Den fantastiske historie om Marona’, som skildrer hundehvalpen Maronas liv. Med sine farverige og smukke billeder ligner filmen et levende maleri.

Historier fra fuglehuset
Torsdag d. 1. oktober og fredag d. 2. oktober kan du opleve en række smukke, korte animerede film om fugle. Filmene er baseret på 9 børnebøger og er instrueret af Célia Rivière og varierer meget i form og udtryk.

Dyrenes ven er tilbage

Dolittle har trukket sig tilbage til det landsted, som Dronningen af England har foræret ham, efter hans elskede kone Lilys død. Her bor han med sine bedste pels- og fjerklædte venner; isbjørnen Yoshi, strudsen Plimpton, gorillaen Chee-Chee og papegøjen Poly – og han vil IKKE have mere med mennesker at gøre.

Indtil drengen Tommy Stubbins op dukker op sammen med en budbringer fra Buckingham Palace, hvor dronningen er blevet alvorlig syg og har brug for Dolittles hjælp. 

Lørdag d. 3. oktober kl. 10
Palads
Køb billet her

Sang, action og grin

I samarbejde med Cartoon Network viser vi musicalfilmen ‘Steven Universe’, som er baseret på den legendariske animator Rebecca Sugars serie.

Magiske Steven med efternavnet Universe vokser op med sin hippie musiker far og de tre alien-mødre Pearl, Amethyst og Garnet i et fantastisk beachhouse ved stranden. Alt ånder fred og ro, men så dukker superskurken Spinell op, og det bliver Stevens hidtil største udfordring.

Lørdag d. 3. oktober kl. 10.00
CinemaxX
Køb billet her