Ninjago, Ghostbusters og Avatar – se storfilm på årets BUSTER!

I år byder BUSTER Filmfestival på en række vaskeægte storfilm, bl.a. Ghostbusters og Avatar. Også Lego-fans kan få en unik oplevelse, når vi viser seks afsnit af den populære Ninjago-serie på det store lærred. Og husk, at BUSTER er mere end bare film. I forbindelse med visningerne får I bl.a. mulighed for at møde komponisten bag musikken til hele Ninjago serien og hilse på seje unge, kvindelige forskere, som introduktion til Ghostbusters. I får det samlede overblik de store film her.

I kan købe billetter til vores store publikumsprogram nu.

Ghostbusters: Afterlife + Answer the call

Den nyeste film i Ghostbusters universet, ’Ghostbusters: Afterlife’, er fyldt med familiehemmeligheder, action og naturligvis spøgelsesjægere i en meget Steven Spielbergsk version af Ghostbusters. Børnebørnene til en af de oprindelige Ghostbusters-medlemmer arver bedstefarens nedslidte gård og laboratorium, som ligger langt ude på landet. Gården gemmer på en hemmelighed om de gamle medlemmer, men den gamle spøgelsesby viser sig selvfølgelig også at være en portal til spøgelsernes dimension!

I forbindelse med visningen af den nyeste Ghostbusters film, ’Afterlife’, har vi også fundet den forrige film fra 2016, ’Ghostbusters: Answer the call’, frem fra hylderne. Den er dejlig spooky med klamme grønne slimspøgelser, der dukker op i New York City, og de fire venner og Ghostbusters svarer igen med spøgelses-håndgranater og fede stunts.  

Spøgelser er (heldigvis) bare en myte, men i naturvidenskaben er der mange virkelige interessante emner, man kan kaste sig over for at forstå, og derfor kan I – som introduktion til ’Ghostbusters: Answer the call’ – møde en håndfuld seje unge, kvindelige forskere, der arbejder med nogle af disse spændende emner.

Avatar

Til jul kommer opfølgeren til James Camerons legendariske ’Avatar’ fra 2009 i biograferne. På Buster har vi derfor sørget for, at I kan varme op på den helt rigtige måde. Den tidligere soldat Jake Sully skal på en vigtig mission i form af en avatar, som beskytter mod månens giftige atmosfære. Missionen udvikler sig til et mageløst eventyr i en betagende filmoplevelse om, hvordan vi passer på naturen og dens folk.

Ninjago: Se Crystalized episode 1-6 og mød manden bag musikken

Det er et år siden at Nya ofrede sig selv og blev et med havet for at redde Ninjago, og hun er ikke blevet set siden. Ninja-holdet er gået i opløsning i hendes fravær, men de er nødsaget til at blive samlet igen for at undersøge mystiske smuglerier og kriminalitet i Ninjago City. Kom og oplev, hvordan det hele fører til, når BUSTER viser de første seks episoder af Ninjagos hidtil største sæson ’Ninjago: Crystalized’, og inviterer Jeppe Riddervold, som er manden bag hele det musikalske univers i Legos Ninjago! Han kommer og fortæller om sit arbejde med at lave musik-verdens største Ninja-univers til børn.

Askepot og de tre tryllenødder

Siden sin fars død har den godhjertedet og modige Askepot boet sammen sin onde stedmor og sin forkælede stedsøster Dora, som begge behandler hende som en slavesalve. Askepot finder heldigvis fred i naturen, hvor hun forhindrer nogle jægere i at skyde et af skovens vilde dyr. En af jægerne er kongerigets flotte prins, og der opstår noget særligt mellem dem – men ingen af dem er frie. ’Askepot og de tre tryllenødder’ er er storslået norsk remake af en gammel tjekkisk julefilm i mageløse snelandskaber.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.