Her er BUSTERs weekendguide til dig og din familie!

Wolfwalkers: Oscar-nomineret animationseventyr
Tag med til datidens Irland og oplev en fantastisk fortælling, mageløse tegninger og imponerende musik, der sætter godt gang i hele følelsesregistret.

Den Oscar-nominerede ‘Wolfwalkers’ er et mesterværk i egen ret, der med afsæt i irske folkeeventyr fortæller historien om pigen Robyn, der en dag vågner i ulveform og bliver jaget ud af byen af sin far. Nu indledes en farefuld færd for Robyn og den vilde ulvepige Mebh, fyldt med magi og mytologi i en film om at følge sit hjerte og give slip på trangen til at kontrollere det ukendte.

Søstre – sommeren vi fik vores superkræfter: med besøg af Naturfamiler
Den rørende og velspillede filmperle ‘Søstre – sommeren vi fandt vores superkræfter’ fra Norge tager os med på et vaskeægte vildmarkseventyr.

Søstrene Billie og Vega på 5 og 9 år skal på fjeldtur med deres far, men efter en dags rejse i den smukke natur går det galt: faren falder ned i et hul, brækker sit ben og smadrer sin mobiltelefon. Det er nu op til de to piger at hente hjælp alene, og det er starten på et vidunderligt eventyr, hvor Billie og Vega lærer, hvor meget man kan sammen som søstre, når det virkelig gælder.

Efter visningen af filmen kan I møde Naturfamilier, som arbejder for at få flere børnefamilier ud i naturen. Her kan I få inspiration til aktiviteter, I kan lave som familie i naturen.

Forsvundet til Halloween: uhyggelig hygge
Det spøger i biografen, når BUSTER viser den danske spillefilm ‘Forsvundet til Halloween’.

10-årige Petra, hendes 12-årige storebror Asger og deres nabo Esther er barndomsvenner, der altid har holdt Halloween sammen, men med tiden er de vokset fra hinanden. Da Petra pludselig forsvinder til Halloween, er Asger og Esther nødt til at arbejde sammen for at finde hende, inden de voksne opdager, at hun er væk.

BUSTER garanterer dansk børnegys med masser af spøgelser, zombier, skeletter og sjov – både på lærredet og i biografsalen.

SPOT: Tone Ottilies ærlige ungdomsfilm
Når vi i år på BUSTER har ledt efter film af unge til unge, har Tone Ottilie stået øverst på vores ønskeliste. I en alder af 25 år, har hun allerede en lang karriere bag sig. Hun skriver sine film efter parolen ‘write what you know’, og rammer en autencitet som kan være svært at finde når voksne fortæller de unges historier.

Mød det unge instruktørtalent Tone Ottilie, når hun kommer og præsenterer sine tre ungdomsfilm ‘Lulus Første Gang’, ‘Babylebbe’ og ‘Katastrofer’. Hun vil fortælle om, hvordan de hver især er kommet til verden – midt i hendes egen tumultagtige ungdom.

Kom i biografen, og lyt med når Tone fortæller om livet og processen bagved hendes ærlige ungdomsfilm.

 

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.