Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Sandkassen + Vilddyr

Katrin Quist-Møller, Trylle Vilstrup & Malene Vilstrup / Danmark / 17 min

BUSTER fejrer den nye opblomstring i danske kortfilm for de alleryngste med et program, der viser det bedste fra de to Minisjang-serier 'Vilddyr' og 'Sandkassen'.

Sandkassen

Sandkassen

Katrin Quist-Møller / Danmark / 2024 / 0 min

Carl og Katrin Quist Møller er gået sammen om denne lille, charmerende filmserie til det yngste biografpublikum, som får verdenspremiere i BUSTERs børnehaveprogram. Fortællingerne foregår i sandkassen hos Bror og Marie, hvor alt kan ske. Store følelser, fysiske benspænd, nysgerrighed og småbørns liv med masser af grin og glæde. Kom med i sandkassen.

Woodlings

Vilddyr

Trylle Vilstrup & Malene Vilstrup / Danmark / 2024 / 17 min

‘VILDDYR’ er poetiske og sjove historier om Ræv, Kanin, Grævling, Mus og vennerne, der alle bor i en dansk skov og udforsker naturens fire årstider. Der er altid noget nyt at opdage i skoven, med vejret og med hinanden. Det er en verden i øjenhøjde med de alleryngste biografgæster. Filmene er skabt af søstrene Malene og Trylle Vilstrup, der er nogle af Danmarks dygtigste animationsinstruktører. Knud Romer er seriens fortæller, og en lang række børneskuespillere lægger stemme til vilddyrene. Det er knuselskeligt charmerende. Vilddyr, vil du lege med igen? For du er vores allerbedste ven.