Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

SKOLE / ­BØRNEHAVE

På BUSTER brænder vi for at vise jer de allerbedste film og skabe oplevelser, der inspirerer til leg, fællesskab og nysgerrighed. Årets filmprogram udforsker temaer som identitet, natur, sammenhold, teknologi, eventyr (og meget mere) med sjove, modige og ærlige børn og unge i alle aldre.

Der er film og lærerige aktiviteter til alle fag og klassetrin. Billetter koster 20 kr. pr. person, og med vores gratis undervisningsmaterialer kan I arbejde videre med filmoplevelsen i klassen.

Alle Film Skole / ­Børnehave 2024

Få et overblik over filmene og sortér efter fag, klassetrin og tema.

Kalender for skole­visninger

Se spilletider for alle film og events.

Se filmene til hvert klassetrin

Børnehaveprogram

Børnehaver kan se film helt gratis i Cinemateket. I foyeren kan I lege hele dagen og mærke magien fra filmens univers ved BUSTERs legestationer.

Indskoling

Eventyr, leg, vilde dyr og en selvlysende dreng. Film, der sætter gang i sanserne og giver plads til de store følelser. Her er alle film til indskoling.

Mellemtrin

Venskab, familie, kærlighed og action. Filmene til mellemtrinnet byder på fantastiske fortællinger fra nye talenter og de største mesterinstruktører.

Udskoling

Identitet, den første kærlighed og store beslutninger. Der er meget på spil i filmene til de ældste elever, se alle film til udskolingen her.

Workshops og undervisnings­materialer

Lær noget nyt med BUSTER

Event

Stop-motion animations workshop

Leg med de nordiske sprog og prøv at animere en scene til en film. I denne workshop skal I arbejde med at lave enkle stop-motion-animationsscener, som sættes sammen til en film af en professionel ...

Event

Filmanmelder for en dag

Hvordan sætter man ord på en filmoplevelse og formidler den til en særlig målgruppe? Hvilke fagtermer og målestokke bruger man som filmanmelder, og hvordan opbygger man en god anmeldelse i ...

Side

Undervisningsmaterialer

Med BUSTERs undervisningsmaterialer kan I arbejde videre med filmoplevelsen i klassen. Undervisningsmaterialerne er udviklet i samarbejde med lærere og undervisningskonsulenter og baseret på konkret feedback. Materialet handler ikke om de enkelte film, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb.

Mere end film

Filmoplevelser bliver bedre, større og sjovere, når vi deler dem med hinanden. Få en sjov og lærerig oplevelse med i billetprisen.

<

>