Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

OM BUSTER

HVAD er BUSTER?

BUSTER Filmfestival er et unikt kulturtilbud i børnehøjde, der skaber gode oplevelser og inspirerer til leg, fællesskab og nysgerrighed med udgangspunkt i filmenes fantastiske universer. På BUSTER Filmfestival brænder vi for at finde det allerbedste film og medieindhold til børn og unge. Hvert efterår præsenteret vi et program med film fra hele verden, der har noget på hjerte og giver indblik i helt andre virkeligheder. Vi elsker at gå i biografen og at se film sammen med andre, den begejstring vil vi gerne give videre.

HVORNÅR er BUSTER?

BUSTER finder sted hvert efterår, i 2024 løber festivalen fra 21. september til 6. oktober.

HVEM er BUSTER til?

I hverdagene under festivalen inviterer BUSTER til filmvisninger målrettet børnehaver og skoler (fra 0. – 9. klasse), hvis du underviser dit barn hjemme eller har tid til at gå i biografen i dagtimerne, må du også meget gerne købe billet til skolevisninger, men vær opmærksom på, at de andre i biografen vil være skoleklasser. I weekenden byder BUSTERs program på film og events til både de helt små, de lidt større børn og unge (2-16 år). Du kan se under den enkelte film, hvilken aldersgruppe filmen anbefales til.

HVOR kan jeg opleve BUSTER?

Du kan primært opleve BUSTER i København og omegn bl.a. i biografer som Empire Bio, Grand Teatret, Cinemateket, Park Bio.  Big Bio Nordhavn og Vue Fisketorvet, vi har også vores helt vores egen festivalplads med et stort biograftelt  i naturen på Amager Fælled, og så er vi til stede på biblioteker, kulturinstitutioner og museer som Arken og Louisiana, se den fulde oversigt HER.

HVAD koster en billet til BUSTER?

En billet til visninger i hverdagene koster 20 kr. pr. person + gebyr.