Film og vilde naturoplevelser

BUSTER brænder for gode film, en grønnere verden, biodiversitet og leg. Til BUSTER I NATUREN rykker vi ud under åben himmel til en helt ny festivalplads på Amager Fælled. Her kan I se de bedste børnefilm i et stort biograftelt og tage på eventyr i magiske, grønne omgivelser.

Programmet byder både på film, workshops og udendørsaktiviteter, hvor I selv får lov til at mærke, opleve og blive klogere på den vilde natur sammen med dygtige og passionerede naturnørder.

BUSTER I NATUREN løber af stablen fra torsdag 5. til søndag 8. oktober og er målrettet de 2 til 11-årige. Torsdag og fredag er programmet for skoleklasser og børnehaver. Indgangen til festivalpladsen er ved Artillerivej 167.

Program

09:00

NINA OG PINDSVINETS HEMMELIGHED

Med Event

Jean-Loup Felicioli & Alain Gagnol

BUSTER åbningsgalla med film, workshops og taler

Vi åbner festivalpladsen BUSTER I NATUREN på Amager Fælled med Danmarkspremiere på den fantastiske 'Nina og pindsvinets hemmelighed'. Kultur og fritidsborgmester Mia Nyegaard holder åbningstalen og bagefter er der workshops, hvor du kan designe din egen dyremaske eller lave frøbomber. Arrangementet slutter med en sjov musikalsk parade på festivalpladsen.

Ninas far redder et pindsvin, der har forvildet sig ind på den fabrik, hvor han arbejder, det lille dyrs besøg markerer begyndelsen på fortællingen om Nina og pindsvinets eventyr. En film fuld af farver, leg, natur og en tegnende historiefortællende ...

09:30 - 10:50BUSTER i naturen

Praktisk information

Billetter til film 
Torsdag 5. oktober og fredag 6. oktober er BUSTER i naturen for skoler og børnehaver. Det er gratis at opholde sig på festivalpladsen, men billetter til filmvisninger koster 20 kr. pr. person.

I kan købe billet til en filmvisning i naturbiografen og efterfølgende blive på festivalpladsen og lege med ler eller sæbebobler, hænge ud ved bålet eller hygge jer på vores legeområde –  helt gratis.

Naturbiografen er overdækket, men mange af aktiviteterne foregår udendørs, så sørg for at have nok tøj på – og gerne noget, der må blive lidt beskidt.

Billetter til workshops
Alle workshops kræver tilmelding. I tilmelder jer som klasse. En billet gælder for en enkelt klasse og koster mellem 100-500 kr. I finder information om tilmelding og pris under den enkelte workshop.

Transport
BUSTER I NATURENS festivalplads ligger på Amager Fælled. Indgangen til festivalpladsen er ved Artillerivej 167. I kan tage bus nr. 68 eller 77 til stoppestedet Rundholtsvej (Artillerivej). Eller I kan tage metroen til DR BYEN og gå ca. 1.5 km gennem Amager Fælled. Der er plads til cykelparkering ca. 5 minutter fra festivalpladsen ved monke-ringen 

Madpakker og faciliteter
Der er mulighed for at spise medbragte madpakker i vores madpakketelt på spisepladsen.

Oversigt over festivalpladsen

Naturbiografen
Har I nogensinde set film omgivet af vild natur? Vi lover, det bliver en helt særlig oplevelse at se film i vores store naturbiograf. Biografen er overdækket og har plads til 300 personer. Vi viser flere film hver dag, og I har adgang til dem alle med et festivalarmbånd. Pladser fordeles efter først til mølle.

Workshop-pladsen
Her kan I være med til en masse sjove aktiviteter. Det er nødvendigt at have et festivalarmbånd for at deltage i workshops. I behøver ikke tilmelde jer på forhånd, men der er et begrænset antal pladser, så kom gerne i god tid.

Legepladsen
BUSTER i NATURENs legeområde er perfekt til at hygge sig sammen. Her kan I læse i læseteltet, være kreative med ler eller lege med sæbebobler. Legepladsen er åben for alle.

Ugleporten
Vidste I, at Amager Fælled er et af de eneste steder, hvor den sjældne fugl Kirkeuglen er blevet set på Sjælland? Det var godt nok i 1935, men hvem ved, måske er I heldige og spotter en til BUSTER I NATUREN. Ved Ugleporten kan i finde vores informationsdesk og købe billetter.

Salamanderporten
Vi mødes ved Salamanderporten til de aktiviteter, hvor vi sammen tager på tur ud på Fælleden.

Krattet
Glæd jer til god musik, sang og dans, når BUSTER I NATUREN får besøg af dygtige artister. De spiller i de grønne område mellem naturbiografen og workshop-pladsen.

Bålpladsen
Bålfade, snobrød og god musik. Ved bålpladsen samles vi til minikoncerter, fællessang og hygge, når BUSTERS naturguider tænder op i bålet.

Hulebyggerpladsen
På hulebyggerpladsen står hulebyggerne fra Dansk Hulebyg klar med sjove byggeprojekter. Her kan I lære om forskellige materialer og få hands-on erfaring i at arbejde med målforhold og konstruktion.

Spisepladsen
Når I har brug for en pause, kan I besøge spisepladsen. I er velkomne til at spise medbragte madpakker. Det er ikke tilladt at medbringe grill.

Toilet
Der er toiletvogne på festivalpladsen.

Film i naturbiografen

Verdens bedste fødselsdag

Verdens bedste fødselsdag

Michael Ekblad / Tyskland, Holland & Sverige

Mimi er blevet væk

Mimi er blevet væk

Mira Fornay / Slovakiet

Yuku og blomsten på bjerget

Yuku og blomsten på bjerget

Rémi Durin & Arnaud Demuynck / Belgien & Frankrig

Søstre – Sommeren vi fandt vores superkræfter

Søstre – Sommeren vi fandt vores superkræfter

Silje Salomonsen & Arild Østin Ommundsen / Norge

Hunden Ib

Hunden Ib

Trylle Vilstrup & Line Rom Lange / Danmark

På eventyr med Asha

På eventyr med Asha

Sophie Farkas Bolla / Canada

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.