Trailer

Mille Gori: Jagten på naturens gaver

/ Danmark & Uganda
Ramasjang-værten Mille Gori – også kendt som Motor-Mille – er vært for en ny film, der sætter fokus på natur i børnehøjde. I filmen rejser Mille til Uganda, hvor hun sammen med nye venner laver papir af elefantlort, besøger en naturklub for lokale børn, planter træer og beskytter vilde dyr. Hun gør med andre ord os allesammen, ikke mindst børnene, klogere på alt det, vi mennesker får fra naturen. I biologiens verden kendt som ‘økosystemtjenester’ eller slet og ret: naturens gaver. BUSTER er stolt af at præsentere filmen i samarbejde med WWF, Pandaklubben og Udenrigsministeriet - Danida.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk & naturfagene
Klassetrin: Børnehave, Indskoling & Mellemtrin
Emne: Klima
Temaer: Sanserne i biografen & Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Mille Gori: Jagten på naturens gaver

Naturlig nysgerrighed!

Undervisningsmateriale

BUSTER viser hvert år et hav af smukke og spændende film om natur til de yngste i skolen. Dette materiale lægger op til et kreativt og legende forløb om naturvidenskabelig metode og undersøgelse med nysgerrighed som omdrejningspunkt. Eleverne skal bl.a. tegne deres egen biolog, finde arter i naturen, lave 'light-klassificering' af dem og sidst men ikke mindst stop-motion-animere deres fund i små film.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.