Martin og den magiske skov

Instruktør: Petr Oukropec
År: 2021
Varighed: 80 min.

Tags

Martin er klichéen på en storbydreng, der er smart i tøjet og tryllebundet af sin smartphone og af skærmlivet. Alligevel sender hans forældre ham på sommerlejr i skoven med en masse outdoor-typer, og Martin er langt fra begejstret – han hader maden, han synes alle aktiviteterne er dumme og han kan ikke lide de andre børn. Men så sker der noget. Skovens mystiske små væsner griber fat i Martin, da han forsøger at stikke af fra lejren, for de har hårdt brug for hans hjælp. En charmerende, inspirerende og aktuel film om storbydrengen, der overgiver sig til naturen.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2021 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Date:

4. October 2021

Time:

11:00 - 12:35

Venue

Cinemateket
Gothersgade 55
København K, 1123 Danmark
Køb billet her

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE
Med BUSTERs undervisningsmateriale kan eleverne lære om natur, biodiversitet, klimaforandring og bæredygtighed med udgangspunkt i filmene.


UNDERVISNINGSMATERIALE
Her finder I en række stærke og meget aktuelle film, som på vidt forskellige måder viser os, hvor vigtigt det er at værne om klodens mangfoldighed af planter og dyr. Vi kommer rundt på kloden i vild natur, vi ser eksempler på, hvor galt det kan gå, når mennesket blander sig i naturens skrøbelige økosystemer, og vi møder ildsjæle der kæmper på naturens side. I vil støde på nogle af de svære dilemmaer og få mulighed for at udfolde dem i det tilknyttede undervisningsmateriale, hvor der for de yngste også vil være mulighed for selv at tage forskerhatten på og arbejde med videnskabelige undersøgelser og kreativ formidling af menneske og natur.


Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.