Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Kortfilmpakke: Sanna Lenken

Sanna Lenken / Sverige / 51 min

BUSTER viser to kortfilm af den svenske mesterinstruktør Sanna Lenken. Det er rørende, nærværende fortællinger om ungdomsliv fortalt af den dobbelte Sølvbjørnen-vinder (største børnefilmpris i Europa), der er en af vores tids mest spændende instruktører af film for børn og unge.

Night Child

Natbarn

Sanna Lenken / Sverige / 2017 / 38 min

14-årige Iggy lever i sin egen verden om natten. Her har Iggy en anden identitet og kan komme langt væk fra hverdagen og virkeligheden. En historie om identitet, seksualitet, grænser og venskab. Filmen er baseret på en graphic novel af Hanna Gustafsson og instrueret af den prisbelønnede svenske instruktør, Sanna Lenken.

Eating Lunch

At spise frokost

Sanna Lenken / Sverige / 2013 / 13 min

15-årige Kristin er ny i anoreksi-behandlingen, hvor patienterne mødes overvåget af sygeplejersker for at gennemføre at spise en helt almindelig svensk frokost med kartoffelmos, kødboller og tyttebærsyltetøj. Det er svært ikke at tælle kalorier. Det er svært ikke at tale om maden. Det er svært at få gaflen ind i munden og synke. Den svenske filminstruktør Sanna Lenken giver os et glimt af den voldsomme sygdom, som anoreksi er, og viser hvordan et nyt venskab kan give håb.