Trailer

En los i byen

Nina Bisiarina / Frankrig & Schweiz
Følg med en nysgerrig los fra den vilde natur ind i en grå og mærkelig storby. ‘En los i byen’ er en lille charmerende fortælling om at gå på eventyr, undersøge verden og vende hjem igen. Den schweizisk-franske animationsfilm om den plettede Lynx, der tiltrækkes af storbyens glimtende lys, er instrueret af Nina Bisiarina, der har skabt en helt særlig historie, hvor man overraskes, bevæges, håber og lever sig fuldkommen ind i den venlige los’ oplevelser.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: naturfagene
Klassetrin: Børnehave & Indskoling
Emner: Natur, Norden & Klima
Temaer: Sanserne i biografen, Nordiske filmfortællinger & Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: En los i byen

Naturlig nysgerrighed!

Undervisningsmateriale

BUSTER viser hvert år et hav af smukke og spændende film om natur til de yngste i skolen. Dette materiale lægger op til et kreativt og legende forløb om naturvidenskabelig metode og undersøgelse med nysgerrighed som omdrejningspunkt. Eleverne skal bl.a. tegne deres egen biolog, finde arter i naturen, lave 'light-klassificering' af dem og sidst men ikke mindst stop-motion-animere deres fund i små film.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.