Krydsklip

Skal jeres klasse være med til at lave film sammen med børn fra hele Norden?

BUSTER og Norden i Skolen giver nu elever på mellemtrinnet mulighed for at være til skabe film om hverdagens poesi med andre børn fra Norden. Vi kalder konceptet for ‘Krydsklip’.
Med videoer og sjove opgaver får I mulighed for at afprøve jeres evner som kamerafolk og fotografer. BUSTER står klar til at klippe filmen sammen, men vi skal bruge jeres optagelser, billeder og skæve ideer. Er I dygtige og heldige, kan det være at netop jeres optagelser kommer med i filmen!

Deltag med jeres klasse inden 1. April og bliv rigtigt skarpe på kameraindstillinger, portrætter, timing og meget andet.

Om konkurrencen

Når I deltager, er I samtidig med i konkurrencen om en biograftur med guf for hele klassen.
BUSTER udvælger en klasse, som har gjort sig særligt umage med originale uploads og kreative ideer. Årets vinder udvælges i april 2023 og kontaktes direkte.

Sådan deltager I

På Krydsklip siden på undervisningsplatformen ‘Norden i skolen’s hjemmeside kan I se, hvordan I deltager i projektet. Her er der både lærervejledning, undervisningsmateriale og introduktionsvideoer. Det er gratis at oprette en bruger.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.