RundetårnBiograf

Købmagergade 52A, 1150 København

Alle visninger i Rundetårn

09:00

Wolfwalkers

Med Event

Ross Stewart & Tomm Moore / Ireland & Luxembourg

Oplev unge skuespiltalenter dubbe film live i biografen

Unge skuespillere lægger danske stemmer til film fra hele verden live til særforestillinger under BUSTER filmfestival. Dubbing er en proces, hvor der tilføjes eller erstattes et eller flere “lag” af lydsporet i en film f.eks dansk tale til en engelsksproget film. Live-dubbing med live skuespillere i biografen er en tradition på BUSTER filmfestival, og i år lægger fem unge skuespillere fra Copenhagen Acting School Live danske stemmer til tre forskellige film til børn og unge fra bl.a. Canada, Slovakiet og Irland. Skuespillerne er diskret oplyst, så publikum kan følge med, mens siderne i filmmanuskriptet vendes. Instruktør: Christian Vincent.

En fantastisk fortælling, mageløse tegninger og imponerende musik. Den Oscar-nominerede ‘Wolfwalkers’ er et mesterværk i egen ret, der med afsæt i irske folkeeventyr fortæller historien om pigen Robyn, der en dag vågner i ulveform ...

09:30 - 11:15Rundetårn

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.