Børnehaveprogram 2023

Gå på opdagelse i BUSTERS program for de mindste, der byder på film og en række sjove events med leg, dans og fællessang.

For første gang nogensinde viser vi film for børnehavebørn på vores helt nye festivalplads på Amager Fælled til BUSTER i naturen. Her kan i se film, hygge og lege magiske grønne omgivelser. Se programmet for BUSTER i naturen her. 

BUSTER har også børnehavevisninger Cinemateket, her har vi indrettet et helt særligt legeområde, hvor I kan udforske Hunden Ibs slagterbutik eller lege i Hr. Papirs bilkø.

 

 

 

Børnehaveprogrammets Kalender

11:00

Mille Gori: Jagten på naturens gaver

Med Event

/ Danmark & Uganda

QUIZ – JAGTEN PÅ DE GRØNNE GAVER

Efter filmen kan I deltage i aktiviteter, der har fokus på de gaver naturen giver os mennesker hver dag. Alt fra ren luft til mad, vand, træ, medicin, bivoks, chokolade mm. Aktiviteterne har form af dialog og en sjov quiz. Og I kan godt glæde jer, for i modsætning til andre quizzer, så er der ikke kun én vinder.

Ramasjang-værten Mille Gori – også kendt som Motor-Mille – er vært for en ny film, der sætter fokus på natur i børnehøjde. I filmen rejser Mille til Uganda, hvor hun sammen med nye venner laver papir af elefantlort, besøger en naturklub ...

11:30 - 12:35Cinemateket

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.