Weekenden er liiiige på trapperne, og på BUSTER har vi en perlerække af gode filmoplevelser på programmet. Her får du en smagsprøve på nogle af de film og events, som du kan se frem til i morgen på BUSTER.

En lørdag i naturens tegn

Du kan se 4 afsnit af serien Oiiigården, hvor vi følger den 8-årige dreng Thorvald og hans familie på en økologisk gård i Norge gennem efteråret. På en anden gård mange tusinde kilometer væk forsøger John og hans kone Molly at forvandle den udpinte jord til et blomsterende landbrug i filmen Den største lille gård

Dokumentaren Butenland undersøger de gode koliv, og hvordan malkekøer har det, når de får lov at blive gamle, mens Hvalen og Ravnen tager os med til stillehavskysten i Canada, hvor vi får lov til at opleve havets fantastiske dyr helt tæt på. 

Mød to af BUSTERS børnerapportere

A blast from the past! Alfa og Ivalo er igen på pletten som børnerapportere for BUSTER, og de vil løbende komme med deres anbefalinger til årets program. Følg med her, på Facebook og Instagram.

Eventyrlig fortælling på det større lærred

Sæson 2 af ‘His Dark Materials’ er lige om hjørnet, og som optakt til den nye sæson viser BUSTER seriens to første afsnit i samarbejde med HBO Nordic i Cinemateket. Kom og oplev den eventyrlige fortælling om pigen Lyra, som lever i en verden af magi, videnskab og teologi. I sin jagt på at befri sine kidnappede venner er hun nødt til at rejse gennem parallelle verdener for at undersøge det mystiske fænomen “Støv”. Lyra er nødt til at lyve, klatre, snyde, blive venner med panserbjørne, løgnere og sigøjnere, bedrage og svigte alt hvad hun har kær for at redde det gode i verden.

Lørdag d. 26. september kl. 12.30
Cinemateket
Køb billet her

Irske myter og sagn

På lørdag blænder vi op for animationsfilmen ‘Sangen fra havet’, som kombinerer irske myter, et magisk billedeunivers og fantastisk historiefortælling. Ben og hans lillesøster, Saoirse, tager ud på en eventyrlig rejse fuld af myter og magi for at finde tilbage til deres hjem i havet. 

Medskaber af filmen, Frederiks Willumsen fra Nørlum Animations Studio, kommer på besøg og fortæller om den maskine, der giver os de mest magiske animationsfilm.

Lørdag d. 26. september kl. 9.30
Grand Teatret
Køb billet her

Mød Christian Fuhlendorff


Kom til en ekslusiv snigpremiere, når vi på lørdag viser den spritnye comedyserie ‘Bertil og Bæltetasken. Den 10-årige dreng Bertil arver en bæltetaske fra sin morfar, men det viser sig, at det ikke er en helt almindelig bæltetaske, fordi den kan nemlig tale. 

Til denne særlige visning får vi besøg af stemmen bag bæltetasken, komikeren Christian Fuhlendorff. 

Lørdag d. 26. september 13.30
Cinemateket
Køb billet her

Familieworkshop: Dyk ned i historien

På lørdag har du mulighed for at prøve kræfter med animation, når BUSTER inviterer til animationsworkshop for hele familien i Børnekulturhus Ama’r. Til denne workshop skal I dykke ned i fortiden og gamle minder for at finde historier, som I i fællesskab skal vække til live gennem animation.

Så kom og slip kreativiteten løs på lørdag!

Lørdag d. 26. september kl. 10
Børnekulturhus Ama’r
Køb billet her