Login

X

Hvis du tidligere har købt billetter uden at oprette en profil, kan du bede om et nyt password for at logge ind.

Opret konto

Vinderen af Krydsklip 2023

Tillykke, Grattis, Gratulerer, Onnittelut, Til hamingju, til lukku! Vinderen af årets Krydsklip er fundet, det blev 9.b fra Kvernhuset i Fredrikstad i Norge, der løb med sejren og en filmfest for hele klassen.

Mange tak til alle skoleklasser, der har sendt klip ind til den fælles-nordiske gyserfilm.  Filmen har fået titlen ‘Skræk’ og indeholder gyserscener skabt børn og unge fra alle de Nordiske lande; Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland, Danmark og Finland. Den er instrueret af filminstruktør Charlotte Brodthagen, der er uddannet fra Den Danske Filmskole.

Vi fejrer verdenspremieren og viser filmen sammen med en række af andre sjove og spændende kortfilm om temaet skræk den 25. september kl. 10.00 i Cinemateket. Køb billetter her. 

Krydsklip præsenteres i samarbejde med Foreningen Norden og Norden i Skolen.

Skal din klasse være med til Krydsklip i 2024?

I har også mulighed for at være med til dette års udgave af Krydsklip, hvor elever i hele norden skal udvikle deres egne karakterer, replikker og animere en scene i stop-motion. Vi inviterer til gratis workshop under BUSTER, læs mere her, ved deltagelse har I mulighed for at vinde en filmfest for hele klassen til en værdi af 5000 kr.

Se billederne fra vindernes hyggelige klassefest: