Grand TeatretBiograf

Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København

Grand ligger tæt på Rådhuspladsen og Strøget og kan derfor nemt besøges ved at gå fra Hovedbanen, eller tage metroen til Rådhuspladsen.
Grand Teatret er en gammel bygning præget af kringelkroge og niveauforskelle og med sale fordelt over flere etager og matrikler.
Det betyder desværre, at der for nuværende kun er vanskelig adgang for handicappede.
Biografen råder ikke over handicaptoilet.

Alle visninger i Grand Teatret

09:00

Det grådige havmonster

Med BUSTER introduktion

Domien Huyghe / Holland & Belgien

Mere end film

På BUSTER gør vi en dyd ud af at være til stede med jer i biografen. Til denne film er der tilknyttet et live-element - f.eks. en velkomstdans, et oplæg eller en god snak med BUSTERs værter. Vi løfter sløret for vores eventprogram her på siden i september. Eventet er inkluderet i arrangementstiden.

Havet er hele 12-årige Lenas verden; sejlsport, stegte blæksprutter, solopgange, solnedgange og dykning. Lenas forbindelse til havet går gennem hendes far Toine, som er en af de lokale fiskere i den lille Hollandske kystby, indgangen til ...

09:30 - 11:10Grand Teatret

69 ledige billetter

Marguerites matematiske teorem

Med Event

Anna Novion / Frankrig

Introduktion på fransk ved elever fra Prins Henriks Skole

Filmen bliver introduceret af elever fra den Prins Henriks Skole

Marguerite er en matematiknørd. Hun er kendt for at gå i hjemmesko og elsker at fordybe sig i matematiske tankeeksperimenter som den eneste pige i en verden af elitematematikere på et kendt fransk universitet. For hende handler matematik ...

09:45 - 11:55Grand Teatret

95 ledige billetter

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.