Big Bio NordhavnBiograf

Hamborg Plads 6, 2150 København

BIG BIO NORDHAVN er en topmoderne luksusbiograf med Dolby Atmos lyd og recliner-stole i alle sale – biografen ligger fem minutter fra Nordhavn metro station.

Personer med bevægelseshandicap:
Tilgængelighed
Vi tilbyder kørestolsadgang og to handicappladser i alle biografsale.

Parkering
Ved BIG BIO Nordhavn er der ikke afsat gratis parkeringspladser til biografen, men der er fine parkeringsmuligheder i området. Nabobygningen er bl.a. et stort parkeringshus, som alle frit kan benytte. På parkeringspladsen P-hus Lüders på Helsinkigade er det muligt at betale for parkering med kreditkort i automaten.

Toiletter
Der er tilgængelige toiletter for personer med særlige behov.

Personer med synshandicap:
Lydbeskrevet
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde synstolkning til vores funktioner på nuværende tidspunkt.

Anmodning om stor skrift
Desværre kan vi i øjeblikket ikke tilbyde storskriftsversioner af vores filmprogram.

Personer med nedsat hørelse:
Telespole
Der er installeret teleslynge i alle biografsale.

Alle visninger i Big Bio Nordhavn

09:00

Maika – pigen fra en anden galakse

Med Event

Hàm Trần / Vietnam

RAP OM STORE EMNER – WORKSHOP MED RAPOLITICS

Verden over er hiphop med til at gøre os opmærksomme på uretfærdighed og mobilisere unge i bevægelser, der kæmper for frihed og mere lighed. Black Lives Matter-bevægelsen havde ikke haft samme gennemslagskraft uden de mange rappere, der tog del i oprøret. Under det arabiske forår fungerede hiphop-kunstnere i Egypten, Tunesien og senere Syrien som mobiliserende motorer for den folkelige modstand. Unge fra Rapolitic vil efter filmvisningerne give en introduktion til, hvordan man kan bruge rap og hiphop til at udtrykke sig med udgangspunkt i filmenes tematikker.

Den første vietnamesiske scifi til børn nogensinde er formidabel! Hung har lige mistet sin mor og nu flytter hans bedste ven. Men midt i sorgen finder han efter en meteorstorm et nødlandet rumskib og en alien-pige ved navn Maika. Hun er mildest ...

09:30 - 11:40Big Bio Nordhavn
10:00

Krigere

Med BUSTER introduktion

/ Norge

Mere end film

På BUSTER gør vi en dyd ud af at være til stede med jer i biografen. Til denne film er der tilknyttet et live-element - f.eks. en velkomstdans, et oplæg eller en god snak med BUSTERs værter. Vi løfter sløret for vores eventprogram her på siden i september. Eventet er inkluderet i arrangementstiden.

Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg gøre? Den rastløse teenager Mamo er på vej ud i problemer med forkerte venner og vanskeligheder på hjemmefronten, da den noget ældre socialarbejder Berat beslutter sig for at hjælpe ham, så han ikke ...

10:00 - 11:30Big Bio Nordhavn

En uforglemmelig julenat

Med BUSTER introduktion

Slobodan Maksimovic / Slovakiet, Luxembourg, Kroatien & Slovenia

Mere end film

På BUSTER gør vi en dyd ud af at være til stede med jer i biografen. Til denne film er der tilknyttet et live-element - f.eks. en velkomstdans, et oplæg eller en god snak med BUSTERs værter. Vi løfter sløret for vores eventprogram her på siden i september. Eventet er inkluderet i arrangementstiden.

Den 9-årige dreng Erik har ingenting. Han bor på et børnehjem og har ingen kontakt med sine forældre. Pigen Lučka har derimod alt; søde forældre, et kæmpe hus fyldt med julegaver og lækker mad. Juleaften nærmer sig, og Lučka´s forældre ...

10:30 - 12:00Big Bio Nordhavn

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.