Det kribler i kroppen, fødderne bliver urolige, hjertet slår lidt hurtigere. Måske lukker du øjnene eller griber ud efter din mor eller fars hånd. Det er sjovt at se spændende film i biografen med sin familie. Billedet er større, lyden er højere og dem man holder af sidder lige ved siden af. Kom og oplev en spændende film under BUSTER.

Sun Children: På Skattejagt med BUSTER
Jagten på en underjordisk, ældgammel skat er omdrejningspunktet i den Oscar-nominerede ‘Sun Children’, som følger de fem venner Ali, Abofazi, Zahra, Reza og Mamad. Børnene går ikke i skole, da de bliver nødt til at arbejde på gaden for at overleve. Men det bliver der lavet om på, da en gangster opfordrer dem til at starte på den lokale skole for gadebørn, så de får adgang til den underjordiske tunnel under skolen, der ifølge legenden kan føre dem til skatten. Der sker mange spændende ting, da drengene kæmper sig vej gennem Teherans undergrund – ikke mindst for Ali, der spilles af det 12-årige supertalent Rohollah Zamani. Glæd jer til et rigtig eventyr med en Dickens-lignende stemning.

De anderledes børn gør oprør i ‘The Club of Ugly Children’
BUSTER præsenterer en fortælling fra en dystopisk fremtid i noget, der ligner et totalitært styre, hvor den onde præsident beslutter at fjerne alle grimme børn, så skoler og gader kan fremstå pæne og fejlfri.  I ‘The Club of Ugly Children’ lykkes det drengen Paul og hans ven at stikke af, hvor de allierer sig med en af klassens fejlfri piger i kampen for at befri deres venner og alle de andre grimme børn. Det udvikler sig til en hæsblæsende actionhistorie fyldt med fede stunts, venskab og aktivisme.


Børnegys i biografmørket: Black Mill
Den frygtløse biografgænger kan opleve den hårrejsende eventyrfilm ‘Black Mill’. Fortællingen følger 12-årige Iwo, der bor i en lille landsby nær et gammelt industrikompleks i Polen. Tæt ved landsbyen ligger en udbrændt og forladt mølle, som engang var omdrejningspunktet for en aktiv by. Alle byens elektriske genstande begynder en dag at opføre sig mærkeligt, og Iwo og hans venner har en fornemmelse af, at de mystiske fænomener har noget med møllen at gøre. På trods af advarsler trænger de ind i de forladte bygninger, og nu bliver det både mystisk og uhyggeligt. Filminstruktør Mariusz Palej har lavet et brag af en actionfilm med masser af power og special effects, og BUSTER lover gys og gru i biografmørket – hvis du tør! Og hvem ved, måske kommer der en overraskelse til filmen.

Forsvundet til halloween
Det spøger i biografen, når BUSTER viser den danske spillefilm ‘Forsvundet til Halloween’. 10-årige Petra, hendes 12-årige storebror Asger og deres nabo Esther er barndomsvenner, der altid har holdt Halloween sammen, men med tiden er de vokset fra hinanden. Da Petra pludselig forsvinder til Halloween, er Asger og Esther nødt til at arbejde sammen for at finde hende, inden de voksne opdager, at hun er væk. Vi garanterer dansk børnegys med masser af spøgelser, zombier, skeletter og sjov – både på lærredet og i biografsalen.

Nahuel & den magiske bog
Lad dig rive med af et charmerende og smukt animeret eventyr om drengen Nahuel, der vokser op ved havet og floden. Hans far er fisker, og Nahuels verden er fyldt med skrigende måger, lyden af skibenes tuden og lugten af fisk. Men Nahuel er bange for havet. Han er ikke en del af alt det, som er det vigtigste i livet for hans far. En dag finder Nahuel en magisk bog i et forladt hus, der indeholder en eliksir, som får Nahuels frygt for havet til at forsvinde. Men bogen kan meget mere end det – og det ved den onde troldmand Kalku, der sender sine sorte fugle afsted for at få fingre i bogen og Nahuel. Se ‘Nahuel & den magiske bog‘.