BUSTER lakker mod enden, og i morgen er det sidste uigenkaldelige dag på BUSTER Filmfestival 2020. I dette nyhedsbrev har vi samlet årets sidste film og events, som du ikke må gå glip af! Du kan blandt fange dokumentaren om en ung amerikansk fyr og hans rejse mod berømmelse, opleve det lynhurtige pindsvin Sonic der forsøger at redde verden og blive betaget af smukke og farverige animationsfilm. 

En ungdom i spotlightet

Dokumentaren ‘Jawline’ følger den spirende 16-årige sociale medie stjerne Austyn Tester. Vi kommer helt tæt på livet som online stjerne og Austyn, der med sit gode hjerte kæmper sig vej ind i mediernes spotlight for at undslippe et liv uden meget fremtid i Tennessee. 

Til denne visning får vi besøg af Emilia Devina, som kender filmens tematikker særdeles godt, eftersom hun også har levet et ungdomsliv i spotlightet som influencer.   

Søndag d. 4. oktober kl. 9.30
Cinemaxx
Køb billet her

Et pindsvin i hæsblæsende tempo

Der er fart over feltet, når vi i morgen viser ‘Sonic the hedgehog’ med det blå lynhurtige pindsvin, Sonic, der er kendt fra SEGA-spillene af samme navn. Efter at Sonic er kommet til jorden fra en fjern verden, indleder han et venskab med den lokale politimand Tom. Makkerparret får hurtig deres sag for, eftersom det onde geni, Dr. Ivo Robotnik, har planer om at overtage verdensherredømmet. 

Søndag d. 4. oktober kl. 10
Cinemaxx
Køb billet her

Film for animationselskerne 

Er du en ægte animationsfan? I morgen har vi tre animationsfilm på programmet, som placerer sig i hver deres ringhjørne inden for animationskunsten, men som alle byder på fantastisk historiefortælling og betagende billedsprog. 

Den fantastiske historie om Marona 
Anca Damian har med sine ekspressionistiske og maleriske animationsbilleder skabt en film om hundehvalpen Marona, der er en overdådig, visuel og sanselig oplevelse for både store og små.

Ethel og Ernest
‘Ethel og Ernest’ er skabt af manden bag ‘The Snowman’, og filmen giver gennem sin klassiske animationsstil et tilbageblik i historien og skildrer to menneskers liv i England gennem perioden 1928-1975. 

Mumidalen
De velkendte karakterer fra Tove Janssons Mumi-univers er i denne serie blevet forvandlet til 3D i denne nye serie, der tager udgangspunkt i historierne fra Mumidalen.