Skoleprogram

Mere end 170 børne- og ungdomsfilm fra alle verdenshjørner kan opleves på årets BUSTER, der også byder på en lang række events med bl.a. interaktive filmoplevelser, debat, dans og fællessang.

Vi viser film for alle klassetrin (indskoling, mellemtrin og udskoling), og til alle filmene medfølger et skræddersyet undervisningsmateriale, der passer til de enkelte fag/undervisningsforløb.

Vores filmprogram og events kan opleves i en række københavnske biografer: Cinemateket, Grand Teatret, Empire Bio og CinemaxX Fisketorvet.

Skriv dig op til BUSTERs nyhedsbrev, og få besked, når 2023 programmet er ude.

Tilmeld nyhedsbrev til skoler
Samtykke

BUSTER Filmfestival vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at holde kontakten med dig og til at give dig opdateringer og markedsføring. Lad os venligst vide, på hvilke måder du gerne vil høre fra os:

Du kan til enhver tid ombestemme dig og afmelde dig nyheder fra BUSTER Filmfestival ved at klikke på linket i bunden af vores nyhedsbreve. Læs mere om vores håndtering af persondata på vores hjemmeside www.buster.dk

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp med henblik på behandling. Få mere at vide om Mailchimp’s fortrolighedspraksis her.