Om Buster

BUSTER Filmfestival er Skandinaviens største børnefilmfestival. Over 35.000 børn, lærere og familier deltager hvert år i vores aktiviteter. Vi viser 130+ film, spil og tv-serier i samarbejde med engagerede partnere. Vores mål er at bringe kvalitetsfilm og medieindhold frem til de yngste brugere i målgruppen 3-16 år. Vi udkommer med et børnehaveprogram, et skoleprogram og et familieprogram.

BUSTER har en ambition om at skabe stærke visioner for medieindhold til børn og unge. Derfor afholder vi hvert år en stor børnemediekonference i samarbejde med DR for dansk og international branche inden for film og medier til børn og unge.

Festivalen har centrum i det centrale København, men finder også sted på Frederiksberg, i Brønshøj, på Amager, i Odense og Aarhus.

Herudover streamer BUSTER nordiske kortfilm via Norden i Skolen i det pannordiske netværk af nordiske filmfestivaler NoJSe.

BUSTER finder sted fra 26. september til 9. oktober 2022 (uge 39+40)

Vi ses i biografen!

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.