What the Golf + Superpower Dogs 3D

Instruktør: Triband , Daniel Ferguson,
År: 2019,
Varighed: 92 min.

Tags

Kom til superheltehunde og Gaming i Imax!

Superpower Dogs 3D / Instr. Daniel Ferguson / Storbritannien / 2019 / 47 min
Kan dyr have superkræfter? Svaret er ja! De seks redningshunde Halo, Henry, Reef, Ricochet, Tipper og Tony, som spiller hovedrollerne i denne actionfyldte IMAX 3D oplevelse af en film, kan løse opgaver under forhold, som ingen mennesker kan. Filmen er en stor visuel oplevelse. Fotografen Reed Smoot som er ekspert i 3D kamera teknik har fotograferet og han overgår sig selv. Glæd jer til en bevægende og fascinerende billedoplevelse på det store lærred.

What the Golf? / Triband / Danmark / 2019 / 45 min
Før filmen kan du prøve at game på det kæmpestore lærred, når de prisvindende spiludviklere fra @What the Golf kommer og leger med i biffen.

Tak til IMAX for at hjælpe med BUSTER med denne særvising.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming.

Dato:

8. oktober

Tidspunkt:

11:00 - 12:32

Sted / biograf

CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
København V, 1560 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: What the Golf + Superpower Dogs 3D (08/10/21)
DKK 17,00
295 ledige billetter

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:

Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om digitale medier med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:

Vi er alle sammen fuldstændig filtret ind i vores digitale medieforbrug, og med det følger en masse fede muligheder, såvel som udfordringer og dilemmaer der kan virke nærmest uløselige. Vi har samlet en række film der på hver sin måde forholder sig til, hvilken rolle de digitale medier spiller i vores liv – på godt og ondt. I vil komme til at undersøge jeres egen klasses forbrug, hvad i er interesserede i på de digitale medier, hvilke muligheder og udfordringer stilles i overfor og  hvordan kan man egentlig bevæge sig bevidst og kildekritisk rundt på internettet? Det er nogle af de overvejelser og samtaler som filmene og det medfølgende undervisningsmateriale lægger op til.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.
TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om engelsk sprog og kultur med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Vi har samlet en række film til jer, som har med enten amerikansk eller britisk sprog og kultur at gøre. Der er film til indskoling, mellemtrin og udskoling. Filmene er både en rigtig god måde at få større kendskab til det engelske sprog – i forskellige dialekter – men også USA’s og Englands særegne historie og samfund. 

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken ENGELSK.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film