Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vakuum

Instruktør: Nanna Hovedskov
Original titel: Vakuum, 2019
Varighed: 82 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Filmen følger tre hovedpersoner i teenageårene; Eva der på sin efterskole føler, at hendes forhold og kærlighed til kæresten Ville smuldrer eller forandres, Anton der kæmper med skam og ængstelse, da han skal hjælpe sin bror, der er indlagt på psykiatrisk hospital og Karl, der står midt i sine forældres knastørre skilsmisse og opdager, at han er blevet væk inde i sig selv.

Vakuum er en collage-film af den danske filminstruktør Nanna Hovedskov. Nanna fortæller om filmen; “Vi ville lave film som handler om, hvordan vi selv har følt os forkerte i vores teenageår. Vi ville lave en film som omfavner forskellige typer unge og dermed bryder stereotyper.”

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. Efter filmen kan du møde filmens producer Mathilde Kaae og filmens fotograf Kasper Weng, som vil fortælle om deres arbejde. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse.

Klassetrin:
Udskoling

Fag: Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk

Land(e): Danmark

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om FAMILIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.