Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Syvende klasse

Instruktør: Sunniva Sundby, Anne Silje Bø
Original titel: Seventh Grade, 2019
Varighed: 90 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

“Syvende klasse” er en dokumentarserie, der følger de tre piger Nora, Zahra og Nilani i syvende klasse i Oslo. De tre piger var bedste venner, da de var små, men nu er alting anderledes. Nora og Zahra er bedste venner, mens Nilani føler sig udenfor.

Serien handler om venskaber, skoleliv og ensomhed. Men også om hatecrimes, tro og fodbold. BUSTER viser 3 episoder fra serien til en special visning.

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Arabisk
Med danske undertekster
Norsk
Tamil

Land(e): Norge

Tips til lærerne:

Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om nordisk sprog og kultur, med udgangspunkt i filmen.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om NORDISKE SPROG.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.