Dato, tidspunkt & sted

28. september 2020 - Kl. 10:00 til 12:15 - CinemaxX
DKK 17,00

på lager

Ryd

System Crasher

Instruktør: Nora Fingscheidt
Original titel: Systemsprenger, 2019
Varighed: 120 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Filmen fortæller, i rå og actionprægede scener, historien om den 9 årige pige Bennis kamp for med alle sanser at finde kærlighed og respekt i verden. Instruktøren Nora Fingscheidt har lavet en vild film om 9 årige Benni, som vokser op på bosteder for utilpassede udsatte børn.

Filmen er et vanvittigt ødelæggende kapløb mellem Bennis stærke drøm om at få lov at bo hos sin mor og hendes voldsomme voldelige vredesudbrud og psykotiske anfald. Filmens hovedperson spilles af kæmpetalentet Helena Zengel, som allerede har lavet sin første film i Hollywood, med Tom Hanks, efter sit arbejde på filmen. Benni er en uforglemmelig karakter. Filmen blev nomineret til Oscar 2020 og er set af 550.000 i biografen i Tyskland.

Klassetrin:
Udskoling

Fag: Tysk

Sprog / dubbing / undertekster: Med engelske undertekster
Tysk

Land(e): Tyskland

Tips til lærerne:

Med BUSTERs materiale til filmen, kan eleverne arbejde med at tale om film, filmgenre og filmsmag på tysk. De får også mulighed for at arbejde specifikt med filmens temaer.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken TYSK.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.