SUPERTOTAL – Dokumentarfilm fra Charlotteskolen

Instruktør: Martin Drange
År: 2021
Varighed: 34 min.

Tags

BUSTER er også festival for børn og unges egne film! Vi vil høre børn og unges stemmer, deres egne stærke historier og opleve deres originale måder, at fortælle på. På Charlotteskolen har 7. klasserne fulgt forløbet SUPERTOTAL hvor de har arbejdet med dokumentariske fortællinger. Under kyndig vejledning fra Film- og Medievejleder Martin Drange, har de produceret korte dokumentarfilm med udgangspunkt i et tema om ‘flugt’. De har arbejdet med begrebet som både noget konkret i menneskers ydre omstændigheder, men også som noget mere abstrakt i det indre. Med deres film om sanse flugthistorier, undersøger de årsag, handling, forhindringer og konsekvens, ud fra en tese om at alle, enten direkte eller indirekte, har oplevet flugt.

Kom ind og oplev dokumentarfilm med de unges eget perspektiv!

OM SUPERTOTAL
SUPERTOTAL er skabt i partnerskaber mellem BUSTER, Charlotteskolen og Helhedplanen Charlottekvarteret, med støttet fra Slots- og kulturstyrelsen

Date:

28. September 2021

Time:

10:00 - 10:50

Venue

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Klassetrin:
Udskoling

Fag: dansk, IT og medier

Sprog: Med dansk tale

Land(e): Danmark

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om film lavet af unge til unge.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Hvad er ungdomsfilm egentlig for en størrelse? Og hvilken forskel gør det om det er nogen som selv er unge der laver dem? På BUSTER elsker vi gode ungdomsfilm, men oplever også at der kan være langt imellem. Vi mener at en god ungdomsfilm skal ville sin målgruppe noget, og at den samtidig også skal lytter til sin målgruppe! Ungdommen er i en konstant rivende ruskende udvikling, sprængfuld af fede ideer, spændende overvejelser og stærke følelser, spørgsmål og værdier, som trænger til at blive hørt, støttet og delt. Derfor har vi samlet en perlerække af ungdomsfilm som er skabt af unge filmskabere. Det er nogle rå og rørende film, som tager ungdomslivet seriøst og som virkelig rammer en nerve, måske bedre end de voksne professionelle filmskabere kan. Med dette materiale er det dine elever der er eksperterne, hvilke film kender de, hvilke kan de lide og hvordan ville filmene se ud hvis det var dem der skulle bestemme historierne?

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.