Superpower Dogs + What the Golf (Weekend)

Instruktør: Daniel Ferguson
Original titel: Superpower Dogs, 2019
Varighed: 67 min- + 20. min Mere end film i biografen

Kan dyr have superkræfter? Svaret er ja!

De seks hunde Halo, Henry, Reef, Ricochet, Tipper og Tony, som spiller hovedrollerne i denne actionfyldte IMAX 3D oplevelse af en film, kan løse opgaver under forhold, som ingen mennesker kan.

Vi følger hundehvalpen Halo fra hun udvælges til at blive trænet til en af USAs bedste Elite Response Rescue Teams og frem til den nervepirrende eksamen, Henry der kan redde skiløbere efter laviner og Reef, der arbejder som redningshund for den italienske kystvagt. Mødet med hunden Richochet som både kan surfe og hjælpe mennesker med psykiske problemer, f.eks soldater der vender hjem fra krig med ar på sjælen, er meget rørende – og sidst men ikke mindst møder vi de to blodhunde Tipper og Tony som hjælper med at opspore krybskytter i Afrikas naturparker.

Filmen er en stor visuel oplevelse. Fotografen Reed Smoot som er ekspert i #D kamera teknik har fotograferet og han overgår sig selv.

Smoot har vundet priser for sit arbejde for det man kalder “Large format filmmaking”. Glæd jer til en bevægende og fascinerende billedoplevelse på det store lærred. Filmens fortæller er Captain America aka Chris Evans.

Tak til IMAX for at hjælpe med BUSTER med denne særvising.

WHAT THE GOLF

Før filmen indleder vi med et spil virtuelt golf, da vi for første gang nogensinde kan præsentere det danskproducerede verdenshit ‘What the Golf’ på det store lærred. ‘What the Golf’ er ikke rigtig golf, det har nærmest ikke noget med golf at gøre. Ja faktisk siger producenterne selv om spillet, at det er et golfspil for folk der hader golf. Men sjovt er det og uforudsigeligt som bare pokker, så der er garanti for fart over feltet, når vi inviterer udvalgte publikummer til at komme på scenen og dyste i det underligste golfspil, du nogensinde kommer til at se – og så endda på Danmarks allerstørste biograflærred.

VISNINGER:

Lør, 26/9 kl. 09:30 – CinemaxX
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

MERE END FILM:
WHAT THE GOLF

Før filmen indleder vi med et spil virtuelt golf, da vi for første gang nogensinde kan præsentere det danskproducerede verdenshit ‘What the Golf’ på det store lærred.

‘What the Golf’ er ikke rigtig golf, det har nærmest ikke noget med golf at gøre. Ja faktisk siger producenterne selv om spillet, at det er et golfspil for folk, der hader golf. Men sjovt er det og uforudsigeligt som bare pokker, så der er garanti for fart over feltet, når vi inviterer udvalgte publikummer til at komme på scenen og dyste i det underligste golfspil, du nogensinde kommer til at se – og så endda på Danmarks allerstørste biograflærred.

SE TRAILER (KLIK HER)

Sprog / dubbing / undertekster: Engelsk

Land(e): USA