Sun Children

Instruktør: Majid Majid
År: 2020
Varighed: 99 min.

Tags

Jagten på en underjordisk, ældgammel skat er omdrejningspunktet i den Oscar-nominerede iranske eventyrfortælling ‘Sun Children’, som følger de fem venner Ali, Abofazi, Zahra, Reza og Mamad. Børnene går ikke i skole, da de bliver nødt til at arbejde på gaden for at overleve. Men det bliver der lavet om på, da en gangster opfordrer dem til at starte på den lokale skole for gadebørn, og de får adgang til den underjordiske tunnel under skolen. I følge legenden kan den underjordiske tunnel nemlig føre dem til skatten. Der sker mange spændende ting, når vennerne kæmper sig vej gennem Teherans undergrund – ikke mindst for Ali, der spilles af det 12-årige supertalent Rohollah Zamani. Glæd jer til et rigtig eventyr med en Dickens-lignende stemning.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Date:

30. September 2021

Time:

9:30 - 11:24

Venue

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

09/10/2021 - 09:30

Klassetrin:
Udskoling

Fag: dansk

Sprog: Med engelske undertekster

Land(e): Iran

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.