Sun Children

Instruktør: Majid Majid,
År: 2020
Varighed: 99 min.

Tags

Det er jagten på en underjordisk ældgammel skat, der sætter filmen om de fem venner Ali, Abofazi, Zahra, Reza og Mamad igang. Børnene går ikke i skole, men arbejder på gaden for at overleve. Men stærkt opfordret af den lokale gangster, starter de på den lokale skole for gadebørn, for at skabe sig adgang til den underjordiske tunnel under skolen. Ifølge legenden og den gamle gangster, kan tunnelen føre dem til skatten. Imens drengene kæmper sig vej gennem Teherans undergrund, sker der mange mange spændende ting. Ikke mindst for Ali, der spilles af det 12 årige supertalent Rohollah Zamani. Der er en Dickensk stemning over hele filmen. Et rigtigt eventyr.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Dato:

30. september

Tidspunkt:

9:30 - 11:24

Sted / biograf

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Sun Children (30/09/21)
DKK 17,00
235 ledige billetter

Klassetrin:
Udskoling

Fag: dansk

Sprog: Iransk

Land(e): Iran

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film