Summer White

Instruktør: Rodrigo Ruiz Patterson
År: 2020
Varighed: 87 min.

Tags

Rodrigo Ruiz Pattersons film “Summer white” er en smuk film, om en dramatisk tid i 13 årige Rodrigo´s liv. Rodrigo bor i udkanten af Mexico City med sin mor Valeria, som han har et tæt og kærligt forhold til. Hun er hans bedste ven, men nu får Valeria en kæreste, og med kæresten Fernando kommer store forandringer i Rodrigos verden. Både gode og andre som han ikke helt ved, hvad han skal stille op med. Filmen er et smukt portræt af relationen mellem Rodrigo og hans mor, oplevet fra hans synspunkt. En film om vrede, at føle sig forladt og stor kærlighed. Masser af ild, cigaretter og køretimer. Filmen er smukt fotograferet af Maria Sarasvati Herrera.

Date:

4. October 2021

Time:

10:30 - 12:12

Venue

CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
København V, 1560 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Klassetrin:
Udskoling

Fag: dansk

Sprog: Med engelske undertekster

Land(e): Mexico

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne undersøge livet i en familie med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Buster er vild med familier i alle mulige former, farver og størrelser. Vi har samlet en række film, der på den ene eller den anden måde tager udgangspunkt i familielivet. Filmene er en en oplagt mulighed for at analysere film, hvor familien er omdrejningspunktet. Hvilke spændende fortællinger kommer der ud af det? Og hvad er filmenes budskaber om familien faktisk? Måske lærer eleverne noget nyt om, hvordan andre familier kan se ud og leve deres liv, og får tænkt over, hvilke familieformer vi er vante og uvante med at støde på i film og tv, og hvad det gør ved vores forestillinger om det gode familieliv og de bånd familiemedlemmer har til hinanden.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken FAMILIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.