Steven Universe: The Movie (Weekend)

Instruktør: Rebecca Sugar
Original titel: Steven Universe: The Movie, 2019
Varighed: 88 min. + 20 min. Mere and Film i biografen

Kan du lide musicals? Så er den her film lige noget for dig.

Animationsinstruktør og megatalent Rebecca Sugar har skrevet alle sangene til den fænomenale film “Steven Universe – The Movie” og filmen er en vidunderlige rollercoaster-tur fyldt af følelser; forelskelse, venskab, troen på fremtiden og en enkelt hjerteskærende sang om at blive forladt.

Magiske Steven med efternavnet Universe vokser op med sin hippie musiker far og de tre alien-mødre Pearl, Amethyst og Garnet i et fantastisk beachhouse ved stranden, måske kender du Steven fra den prisvindende Cartoon Network TV-serie af samme navn, hvis ikke – så kan du sagtens følge med alligevel.

Alt er fredeligt i den lille by ved havet, men så dukker superskurken Spinell op. Instruktøren Sugar som også er kvinden bag Adventure Time / Eventyrtids vampyr Marceline kan noget helt særligt med at destillere følelser i sin filmkunst. Så præcist, klart og utrolig rørende. Det er som at gå til en god fest at opleve Rebecca Sugar og Cartoon Networks skønne film.

BUSTER viser filmen til en gratis SÆR visning i samarbejde med Cartoon Network. Selve filmvisningen er gratis. Du betaler for udklædningsevent og en lille Goodiebag.

VISNINGER:

Lør, 3/10 kl. 10:00 – CinemaxX
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

 

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): USA

MERE END FILM:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 20 minutter, som passer præcis til jer. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.