SPOT: Tone Ottilies ærlige ungdomsfilm

Instruktør: Tone Ottilie
År: 2016, 2019, 2021,
Varighed: 91 min.

Når vi i år på BUSTER har ledt efter film af unge til unge, har Tone Ottilie stået øverst på vores ønskeliste. I en alder af 25 år, har hun allerede en lang karriere bag sig. Hun skriver sine film efter parolen ‘write what you know’, og rammer ofte en autencitet som kan være svært at finde når voksne fortæller de unges historier.

Lulus første gang / Instr. Tone Ottilie / Danmark / 2016 / 21 min
Debuten “Lulus første gang” havde udgangspunkt i Tones egne oplevelser med mobning på efterskolen, og blev Robert nomineret i 2016 allerede før Tone kom ind på Den Danske Filmskole.

Babylebbe / Instr. Tone Ottilie / Danmark / 2019 / 19 min
Sidste år nåede hun til Berlinalen med kortfilmen “Babylebbe”, en film der handler om at være 16 år, usikker og queer, og samtidig skulle navigere i de sociale normer som konstant er på spil.

Katastrofer / Instr. Tone Ottilie / Danmark / 2021 / 30 min
I år er BUSTER ved at revne af stolthed over at kunne præsentere Tones afgangsfilm “Katastrofer”. Denne gang har Tone taget udgangspunkt i sine oplevelser med OCD, med en rørende fortælling om Liv der må holde sig på sidelinjen under gymnasie-introugens vandkamp og øl i parken – for Liv er disse aktiviteter for risikable. Men da hun møder den seje og søde Anna, bliver risikoen måske værd at løbe.

EVENT: Mød det unge instruktørtalent Tone Ottilie, når hun kommer og præsenterer sine tre ungdomsfilm. Hun vil fortælle om, hvordan de hver især er kommet til verden – midt i hendes egen tumultagtige ungdom. Kom i biografen, og lyt med når Tone fortæller om livet og processen bagved hendes ærlige ungdomsfilm.

Date:

3. October 2021

Time:

18:30 - 20:01

Venue

Cinemateket
Gothersgade 55
København K, 1123 Danmark
Køb billet her

Land(e): Danmark