Slalom

Instruktør: Charlène Favier
År: 2020
Varighed: 92 min.

Tags

Det handler om ambitioner. At være nummer 1. At ville være den bedste. At presse sig selv helt ud med træning, vægttab, konkurrence. 15 årige Lyz er udvalgt til et træningsprogram for fremtidens skisportsstjerner i de franske alper. Hun har talent. Hendes træner, eks skisportsstjernen Fred gør hende til sin stjerneelev på trods af hendes manglende erfaring. I samarbejdet med sin træner skal Liz forholde sig til langt mere end sportens fysiske og psykiske udfordringer. Men kan Liz finde vej ud af Freds faste greb i hendes liv? Kan hun finde sin egen vej?

EVENT: Efter filmen, byder BUSTER velkommen til en spændende snak om sex, grænser og seksualitet. I skal møde podcaster og tv-vært Anna Lin, forkvinden fra Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Alma Tynell og seksualunderviser Lars fra Sex og Samfund. Sammen diskuterer de, hvordan man snakker om sex både blandt venner, i familien og inden for institutionelle rammer, og hvorfor det er vigtigt.

Date:

30. September 2021

Time:

11:00 - 13:02

Venue

CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
København V, 1560 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om fransk sprog og kultur med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Buster har samlet en række franske film, der både rummer fantasi, farver, humor, kærlighed, skønhed og alvor. Filmene er passende til både mellemtrin og udskoling. Filmmediet blev opfundet i Frankrig og Frankrig er et stort filmland. Derfor er vi glade for at kunne præsentere jer for nogle af årets bedste franske titler til børn og unge. Filmene giver mulighed for både at tale om filmenes emner på fransk. Det er oplagt at arbejde med at sætte ord på filmsmag og filmgenre på fransk, men også undersøge filmmediets historie i Frankrig.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken FRANSK.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne arbejde med undervisningsmaterialet IDENTITET OG NORMER med udgangspunkt i film. Her kan man arbejde med normer for køn og identitet og forskellige familieformer og hvordan de fremstilles på film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Vi har samlet en perlerække af film, der handler om identitetsdannelse. Om det gælder køn, ophav, social klasse, hudfarve eller fritidsinteresser – identiteten gemmer sig i alt hvad vi gør og føler os som. De sociale fællesskaber er en del af vores identitetsdannelse, som enten inspirerer os til at finde os selv, eller får os til at føle os mindre værd. Filmene i denne pakke lægger derfor op til inspirerende snakke med eleverne om, hvad identitet kan siges at være for noget, og hvornår normer for hvordan vi skal opføre os og se ud, kan være skadelige for os. Ikke mindst er filmene nogle af de fineste i programmet, som man kan fordybe sig med at analysere på i danskfaget.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om IDENTITET OG NORMER.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.