Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Saga på eventyr

Instruktør: Pella Olsson
Original titel: Saga på eventyr, 2019
Varighed: 28 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Man bliver varm i maven og glad i benene af at være i selskab med Saga. Saga er 5 ½ år og hendes liv fyldt med store og små øjeblikke. Overnatning hos bedstefar, leg i trampolinen, badedragtskatastrofer, løse fortænder og meget mere.

Serien om Saga fortælles af Mille Gori, som i kender som Motor Mille. Historierne er baseret på de populære svenske børnebøger børnebøger af Josefine Sundstrøm og Emma Gothner – og det er nærværende, sjove og spændende historier om livet i børnehøjde, når man er 5 og 6 år. Fornemt instrueret af Pella Olsson.

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling

Fag: Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk

Land(e): Danmark, Norge, Sverige

Tips til lærerne:

BUSTER viser den originale animations film serie om 5 årige Saga. Levende fortalt af Mille Gori fra Motor Mille.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Til denne visning er der ikke tilknyttet undervisningsmateriale.