Boksedreng fra blokken

Instruktør: Andrea Storm Henriksen
År: 2021
Varighed: 80 min.

Tags

Andrea Storm Henriksen har lavet en film om vennerne Rida og Omar fra Vollsmose bokseklub. De to 10 årige drenge er vilde med boksning, de træner fire gange om ugen, og nu er de også kommet på kampholdet. Der er mange, der ikke selv bor i Vollsmose, der tror at det er et farligt sted at bo, men Rida og Omar er glade for deres nabolag. De har bokset i den lokale bokseklub Vollsmose Boxing, sidende de gik i børnehave, og de drømmer begge to om at blive mestre. Med hjælp fra deres træner Shabaz arbejder de hårdt for at nå deres mål, men det er ikke altid let – drengene bliver udfordret på koncentration og viljestyrke.

EVENT: Rida og de andre boksedrenge kommer på besøg i Empire. Vi møder dem til en snak om boksning, livet i Vollsmose, vennerne og fællesskabet i bokseklubben.

Date:

5. October 2021

Time:

10:30 - 12:05

Venue

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

30/09/2021 - 10:00

Klassetrin:
Indskoling, Mellemtrin

Fag: dansk

Sprog: Med dansk tale

Land(e): Danmark

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne arbejde med undervisningsmaterialet IDENTITET OG NORMER med udgangspunkt i film. Her kan man arbejde med normer for køn og identitet og forskellige familieformer og hvordan de fremstilles på film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Vi har samlet en perlerække af film, der handler om identitetsdannelse. Om det gælder køn, ophav, social klasse, hudfarve eller fritidsinteresser – identiteten gemmer sig i alt hvad vi gør og føler os som. De sociale fællesskaber er en del af vores identitetsdannelse, som enten inspirerer os til at finde os selv, eller får os til at føle os mindre værd. Filmene i denne pakke lægger derfor op til inspirerende snakke med eleverne om, hvad identitet kan siges at være for noget, og hvornår normer for hvordan vi skal opføre os og se ud, kan være skadelige for os. Ikke mindst er filmene nogle af de fineste i programmet, som man kan fordybe sig med at analysere på i danskfaget.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om IDENTITET OG NORMER.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.