Trailer

Navalny

Daniel Roher / USA
Aleksej Navalnyj sidder på et passagerfly på vej til Moskva, da han pludselig bliver dødssyg. Flyet nødlander, og den russiske oppositionsleder eskorteres bevidstløs til et sibirsk hospital. Prøverne afslører, at han er blevet forgiftet med det dødbringende Novichok – en nervegift, der har været brugt mod en række eksilerede kritikere af Putins regime. Navalnyj overlever på et hængende hår og slår sig sammen med en gruppe undersøgende journalister om at efterforske mordforsøget på sig selv. Rygraden i Daniel Rohers sindsoprivende doku-thriller er en samtale om politik, korruption og Ruslands fremtid med den modige og hårdhudede russiske oppositionsleder og systemkritiker Aleksej Navalnyj. Bliv klogere på, hvordan det politiske system i Rusland fungerer, og hvad der sker, når man går imod Putin himself i en af årets største og vigtigste politiske film.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk, historie & samfundsfag
Klassetrin: Udskoling
Emne: Digitale medier
Tema: En sang for friheden

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Navalny

Digitale medier: map din klasses forbrug!

Undervisningsmateriale

Dette materiale lægger op til et forløb om klassens forbrug af digitale medier og en fælles refleksion om den rolle, de digitale medier spiller i vores liv – på godt og ondt. Det knytter sig til de film i programmet, hvor digitale medier spiller en frmetrædende rolle i plottet. I vil komme til at mappe jeres egen klasses forbrug, jeres egne interesser online og diskutere, hvordan man kan bevæge sig bevidst og kildekritisk rundt på internettet.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.